Redactia.ro
Home » Monden » Tzancă Uraganu este în scandal cu fratele său! Cum a reacționat cântărețul: ”Este un boschetar”

Tzancă Uraganu este în scandal cu fratele său! Cum a reacționat cântărețul: ”Este un boschetar”

Tzancă Uraganu este în scandal cu fratele său! Cum a reacționat cântărețul: ”Este un boschetar”

Tzancă Uraganu este în scandal cu fratele său! Totul a pornit după ce acesta a colaborat cu cele două vloggerițe care l-au atacat pe celebrul cântăreț de manele.

Tzancă Uraganu este în scandal cu fratele său

Cei care îl urmăresc pe Tzancă Uraganu știu că de ceva timp acesta este în conflict cu cele două vloggerițe, Tina și Reea. Se pare că scandalul este departe de a se încheia, pentru că acum, a intervenit și fratele manelistului. Tzancă l-a criticat dur pe fratele său după ce acesta a îndrăznit să colaboreze cu cele două creatoare de conținut.

Tzancă Uraganu este în scandal cu fratele său! Menlistul nu a lăsat lucruile așa și a reacționat imediat la gestul fratelui său. Colaborarea neașteptată l-a scos din sărite pe cântăreț, care l-a făcut praf pe Miraj într-un live pe Instagram și i-a adresat câteva cuvinte dure, potrivit cancan.ro.

”Boschetarul acesta de Miraj, că asta este un boschetar, mă obligă să fac aceste postări, care nu-mi stau în caracter. Vă dați seama, nu-i convine. Am proprietăți de un milion de euro cash și el nu are nici casă plătită. Ca să vedeți diferența. Vorbim pe bune. Eu nu mă jur strâmb că am frică de Dumnezeu. Să moară fata mea dacă are casa plătită. Vorbește gunoiul acela de mine, care a luat bătaie peste tot… Ați văzut și voi în ce hal a ajuns. Cântă și prost, cântă și fals, e vai de capul lui. N-are nici formație, a făcut numai nenorociri pe unde a fost… Nu-l acceptă nimeni pentru că este un gunoi. Săracul ăsta să-și vadă de treaba lui”, a spus Tzancă Uraganul despre fratele lui, Miraj.

De unde a început conflictul

Scandalul a pornit după ce, în urmă cu puțin timp, în mediul online au apărut imagini cu soția lui Tzancă Uraganu care era desfigurată în bătaie. Imaginile șocante au fost divulgate de două influencerițe, Tina și Reea, apropiate alei soției manelistului. Potrivit acestora, Mădălina Miu, amanta lui Tzanză Uraganul, i-ar fi cerut manelistului să își bată soția, aceasta fiind una dintre condițiile pentru o împăcare.

Tzancă Uraganu este în scandal cu fratele său! George Pian a sărit în apărarea amicului său și a afirmat că cele două surori nu aveau niciun drept să-l atace pe Tzancă Uraganu, mai ales că manelistul le-ar fi primit în casa lui și s-a comportat regește cu ele.

”Vreau să transmit un mesaj scurt pentru ciorbele astea de burtă, pentru Reea și pentru Tina, de zici că sunt purcelușele alea Peppa. Auziți, ca idee, așa… dacă omul ăla v-a luat în casă, în familia lui, v-a pus la masă și a făcut niște gesturi pentru voi… Noi suntem țigani, când vine cineva la noi în casă, trebuie să-i punem ce-i mai bun pe masă… cum vă permiteți voi să vorbiți de familia omului? Indiferent că e amantă, că e nevastă, că e gagică, ce-o fi ea acolo…

Trebuia să vă băgați voi să vorbiți? Trebuia să-l sunați pe el, să-i spuneți: ”Băi, Tzancă, ce-are mă frate cu noi, am greșit cu ceva?” Atunci lua el atitudine și vorbea el cu ea. Nu să ajungeți voi să postați despre familia lui, că își bate nevasta. E casa lui, e familia lui, nu intreveniți voi, ciorbe de burtă”, a spus George Pian pe canalul său de youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: