Redactia.ro
Home » Monden » Tzanca Uraganul, filmat în timp ce dă foc la bani. De ce a făcut manelistul acest gest șocant

Tzanca Uraganul, filmat în timp ce dă foc la bani. De ce a făcut manelistul acest gest șocant

GALERIE FOTO (3) Este sau nu însărcinată Marymar?! Ce s-a întâmplat cu ea, după ce Tzancă Uraganu a spus că e gravidă

După o experiență neplăcută în urmă cu aproape două luni, când a fost plătit cu bani falși la un eveniment, Tzancă Uraganul se confruntă din nou cu aceeași problemă. Manelistul, care a alertat anterior autoritățile după ce a fost expus la această situație, se găsește acum în aceeași situație, iar indignarea sa este evidentă.

Manelistul a fost plătit cu bani falși din nou

În urma unui eveniment recent desfășurat la Sibiu, Tzancă Uraganul a fost din nou victima primirii de bancnote false. Acesta a relatat că în timpul spectacolului, două-trei persoane au solicitat dedicații și i-au dat bancnotele falsificate. Revoltat de această situație, manelistul s-a filmat arzând aceste bancnote și a declarat că intenționează să își dezvăluie cei care i-au dat aceste bancnote.

Reacția și acțiunile manelistului

Frustrat de repetarea acestui incident, Tzancă Uraganul a declarat că nu va tolera astfel de situații și că intenționează să ia măsuri împotriva celor responsabili. Manelistul s-a arătat hotărât să nu lase lucrurile așa cum sunt și a mers la poliție pentru a face o nouă plângere, manifestând dorința de a nu se mai confrunta cu astfel de probleme în viitor.

Chiar nu vă e rușine să dați bani falși în continuare? Chiar vreți să ne faceți probleme? O să dau nume celor care au dat bani falși. Banii ăștia toți, asta e valoarea voastră. Dacă sunteți vai steaua voastră, de ce nu dați dedicații gratis și vreți să va faceți talentele pe stomacul gol? Vreți să dăm noi de belele? Au luat foc destul. Ia uite valoarea voastră.

Nu vă e un pic de rușine să dați bani falși? Uitați unde e valoarea voastră. Suta asta de euro… asta e valoarea voastră, de asta i-am dat foc. Nu vă e rușine să dați bani falși? O să vă dau numele celor care ați fost la o petrecere aseară la Sibiu.”, a spus Tzancă Uraganul, într-un video de pe TikTok.

Experiența anterioară și semnalul de alarmă

În luna februarie, Tzancă Uraganul a trecut printr-o experiență similară, când a fost la un pas să fie implicat într-un incident mai grav din cauza primirii de bani falși. Îngrijorat de consecințele potențiale, manelistul a ajuns la poliție și a încercat să evite repercusiunile legale din cauza unor persoane rău intenționate.

A venit acum două zile la mine unul și mi-a zis că „Decât să îți dau bani falși, mi-a zis la ureche, mai bine dăm și noi o dedicație”. Și am dat cu mare drag. Să vă fie rușine celor care dați bani falși ca să dăm noi de belele și de probleme, că am mai pățit și m-am dus la poliție și am stat cu citații de până la două-trei luni de zile de era să trimită mascații să mă ia de acasă, să intre peste noi mascații și să ne ia, să ne ducă pe la poliție. Să vă fie rușine.”, a spus manelistul în trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: