Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a găsit în „bârlogul ucigașilor”omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner. Ce au descoperit anchetatorii FOTO

Ce s-a găsit în „bârlogul ucigașilor”omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner. Ce au descoperit anchetatorii FOTO

GALERIE FOTO (6)

Ucigaşii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, pe punctul de a fi prinşi. Primele imagini de la operaţiunea desfăşurată în bârlogul criminalilor

Ce s-a găsit în „bârlogul ucigașilor”omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner

Poliţiştii din Sibiu sunt pe urmele celor trei indivizi responsabili pentru uciderea brutala a omului de afaceri sibian Adrian Kreiner. Această crimă șocantă a cutremurat întreaga țară și a generat o urmărire amplă a autorităților pentru a aduce vinovații în fața legii.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au jucat un rol esențial în identificarea și urmărirea celor trei agresori. Aceștia au fost văzuți în zona străzii Doamna Stanca din Sibiu, iar potrivit surselor Antena 3 CNN, aceștia au cetățenie pakistaneză.

Ce au descoperit anchetatorii

Autoritățile au aflat mai apoi că indivizii dețineau un apartament închiriat în oraș. În „bârlogul criminalilor” au fost găsite mai multe valize cu haine si alte obiecte personale ale suspectilor.

Acesta a fost un indiciu crucial pentru polițiști în căutarea lor și îi conduce pe polițiști mai aproape de făptași.

Sursa foto: Antena3 CNN

Crima a avut loc în locuința lui Adrian Kreiner,

Crima a avut loc în locuința lui Adrian Kreiner, unde a fost atacat, bătut și jefuit. Peste 50 de polițiști sunt implicați în acest caz complicat, iar autoritățile lucrează asiduu pentru aducerea celor trei indivizi în fața justiției.

În timp ce familia și prietenii lui Adrian Kreiner așteaptă cu nerăbdare ca hoții să fie prinși, există numeroase întrebări care necesită răspunsuri. Una dintre cele mai importante este dacă agresorii au acționat pe cont propriu sau dacă au fost plătiți de cineva să-l ucidă pe Adrian Kreiner.

Datele preliminare din anchetă sugerează că principalul scop al agresorilor a fost eliminarea omului de afaceri, nu doar furtul. În mod clar, atacatorii și-au dorit să-l omoare pe Adrian Kreiner, în loc să-l lase în viață. Această concluzie este susținută de faptul că, din locuința sa, hoții au furat doar ceasurile lui Kreiner, fără să atingă banii sau alte bunuri de valoare. Acțiunile acestora ridică semne de întrebare asupra motivației lor și a posibilelor conexiuni cu alte persoane sau organizații.

Surse din cadrul anchetei au dezvăluit că agresorii au folosit o metodă brutală pentru a-l ucide pe Adrian Kreiner. Inițial, ei i-au acoperit fața cu o pernă și i-au legat mâinile, înainte de a-l bate crunt și de a-l asfixia cu un covor. Moartea a survenit ca urmare a asfixiei, conform certificatului de deces emis de legiști. Adrian Kreiner a murit marți seara, la Spitalul Județean din Sibiu, unde fusese adus în comă profundă.

 

Sursa foto: Antena3 CNN

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: