Redactia.ro
Home » Știri » Ucigașul Mihaelei Runceanu a ajuns din nou în fața judecătorilor. De ce a fost acuzat

Ucigașul Mihaelei Runceanu a ajuns din nou în fața judecătorilor. De ce a fost acuzat

Ucigașul Mihaelei Runceanu a ajuns din nou în fața judecătorilor. De ce a fost acuzat

Ucigașul Mihaelei Runceanu a ajuns din nou în fața judecătorilor. De ce a fost acuzat. Atacatorul Mihaelei Runceanu a fost chemat, din nou, în fața judecătorilor, fiind acuzat că a tras țeapă unei firme.

Ucigașul Mihaelei Runceanu a ajuns din nou în fața judecătorilor. De ce a fost acuzat

Potrivit Antena3, Daniel Cosmin Ștefănescu, ucigașul cântăreței Mihaela Runceanu a fost citat de magistrați într-un dosar de executare silită, fiind acuzat că a tras în piept o firmă care oferă împrumuturi rapide.

După ce a încasat banii, Ștefănescu a plecat din România, iar ratele au rămas neplătite, așa că societatea a încercat să recupereze datoria. Însă, cererea a fost introdusă tardiv, motiv pentru care judecătorii au respins-o, iar Ștefănescu a scăpar de procesul din România.

Mihaela Runceanu a fost ucisă

În ziua de 1 noimebrie 1989, în urmă cu 30 de ani, Mihaela Runceanu, una dintre cele mai iubite cântărețe din România la acea vreme, a fost ucisă cu bestialitate de către o persoană apropiată. Artista a fost ucisă în propria casă.

Averea muzicală pe care a lăsat-o în urmă a îmbogățit multe generații, însă pe parcusul a 30 de ani, unii dintre elevii săi au uitat să-i mai pomenească numele. Pe 31 octombrie 2019, puțini dintre elevii săi, i-au dedicat exclusiv un spectacol la Sala Laurențiu Toma a Casei de Cultură a Studenților.

Daniel Ștefănescu a ucis-o pe Mihaela Runceanu

În luna octombrie 1989 a avut loc ultimul concert al artistei Mihaela Runceanu, la Sala Radio, unde a îngenunchiat în fața publicului care a bisat de trei ori.

Mihaela Runceanu a murit pe 1 noiembrie 1989, după ce a fost sugrumată în propria locuință de Daniel Cosmin Ștefănescu. Bărbatul îi furniza artistei casete video ori discuri.

Daniel Cosmin Ștefănescu a ispășit 17 ani din pedeapsă din 25 de ani de închisoare, mai apoi și-a continuat viața fără nicio problemă. Fiind eliberat, acesta a plecat din România, presat de privirile și cuvintele oamenilor care îi aminteau de fiecare dată de fapta oribilă comisă.

Citeste si:Alertă în România. Întâlnire de urgență la Ministerul Sănătății. Ce măsuri s-au luat în legătură cu virusul ucigaș din China

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: