Redactia.ro
Home » Știri » Încercările bărbaților din Ucraina de a fugi din țară. Un ucrainean a fost prins la vamă, după ce s-a ascuns printre jucăriile copiilor

Încercările bărbaților din Ucraina de a fugi din țară. Un ucrainean a fost prins la vamă, după ce s-a ascuns printre jucăriile copiilor

GALERIE FOTO (9)

Bărbații din Ucraina încearcă în continuare să fugă din calea războiului, deși decretul în vigoare nu le permite acest lucru.

Ucrainenii încearcă cu disperare să găsească metode care să le permită să fugă din țară. Potrivit unui decret ce prevede mobilizarea generală, bărbații cu vârste între 18 și 60 de ani nu au voie să părăsească țara. Mobilizarea, declarată pe 25 februarie, e în vigoare până la ridicarea legii marțiale.

Proba de „imaginație” pentru fuga din țară

La granița cu Republica Moldova de la Rosoșani, în timp ce inspecta un autoturism condus de o femeie cu doi copii, agentul de control a remarcat, pe bancheta din spate, „o cutie suspectă de jucării”. Când a inspectat-o, polițistul a descoperit un bărbat de 37 de ani ghemuit printre ursuleți și iepurași de pluș, scrie Ukrainska Pravda.

Sursa foto: Ukrainska Pravda

Întrebat fiind de ce a ales să se ascundă într-o cutie de jucării, el a menționat că soția nu „i-a permis” să rămână în țară și să lupte. Iată dialogul șocant dintre vameș și cei doi soți:

Autorităţi: Deschideţi portbagajul, mai sunt şi alte persoane în maşină?

Ucraineancă: Nu

Autorităţi: Câţi ani aveţi?

El: 36

Autorităţi: De ce vă aflaţi în cutie?

El: Pentru că ea nu mă lasă să plec.

Autorităţi: Dumneavoastră. cine sunteţi, ce relaţie aveţi cu acest domn?

Ucraineancă: Soţia.

Un bărbat din Kiev a vrut să părăsească Ucraina deghizându-se în femeie

Imaginația nu are limite atunci când disperarea atinge cote maxime. Un bărbat de 30 de ani din Kiev a fost reținut când încerca să treacă granița ucraineano-română prin punctul de control de la Siret. Era deghizat în femeie,

Sursa foto: Facebook/Poliția de Frontieră ucraineană

Un alt ucrainean a mințit că e văduv. Soția sa trăiește

Tot miercuri, pe 16 martie, la punctul de control Malîi Bereznîi, de la granița cu Slovacia, un bărbat de 37 de ani, din Kiev, care conducea cu cei doi fii ai săi, a pretins că este văduv. În această situație putea să plece din țară. Bărbatul a prezentat și certificatul de deces al soției sale. Doar că polițiștii de frontieră au verificat documentele și au constatat că femeia trăiește.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: