Redactia.ro
Home » Monden » Uite cât de frumoasă este fiica lui Adrian Mutu din căsnicia cu Consuelo. Adriana a împlinit 15 ani

Uite cât de frumoasă este fiica lui Adrian Mutu din căsnicia cu Consuelo. Adriana a împlinit 15 ani

GALERIE FOTO (3)

Adrian Mutu se poate declara un tată fericit. El are patru copii superbi. Dacă acesta publică mereu poze cu fii săi Mario și Tiago, de această dată a publicat o fotografie cu fiica sa cea mare, Adriana, care este de o frumusețe răpitoare.

Cum arată Adriana Mutu, fata cea mare a fotbalistului

Adrian Mutu a avut o căsnicie de 8 ani împreună cu superba Consuelo. Din povestea lor de iubire au reieșit două fiice superbe pe nume Maya, în vârstă de 13 ani și Adriana care doar ce a împlinit 15 ani. Cu ocazia zilei de naștere a Adrianei, Adrian Mutu a publicat o fotografie inedită cu fiica sa care a moștenit trăsăturile mamei sale Consuelo.

Frumoasa Adriana apare îmbrăcată înntr-un corset alb cu șnur și cu un trandafir roșu în păr. Fotografia cu fiica lui Adi Mutu a reușit să strângă un număr impresionant de apreieri și cometarii în care internauții îi transmit urări cu ocazia zilei de naștere. Fiica cea mare a lui Adrian Mutu are trăsături deosebite și cu siguranță va avea succes dacă va alege să o copieze pe mama sa Consuelo în ceea ce privește cariera.

În ce relații se află acum Adrian Mutu cu Consuelo

Adrian Mutu este acum fericit în brațele Sandrei, care i-a dăruit un băiețel superb. Dacă în urmă cu câțiva ani Adrian Mutu era poetic în declarațiile dedicate lui Consuelo, acum acesta a precizat că se abține ed la comentarii.

M-a schimbat și mă enervează bărbații care spun că nimic nu-i schimbă sau că nu e ok să te influențeze o femeie, mai ales nevasta. Eu am făcut asta ca să o am lânga mine; mi-am dat seama de la început că e foarte specială – pentru mine, nu știu cum o privesc alții. Toată lumea spune că e foarte frumoasă și eu știu asta. Dar dacă era numai foarte frumoasă și asta-i tot, nu era același lucru. Nu m-aș fi schimbat doar pentru atât. Cred că alături de Consuelo am descoperit ce-mi doresc, dar nu dezvolt, că nu facem aici poezie.„, declara Adrian Mutu în trecut.

Eu dacă aş avea să îi reproşez Consuelei ceva, aş putea să-i reproşez multe lucruri, dar nu o voi face. Mă sună, mi le dă pe fete la telefon, vorbesc cu ele. Când m-am văzut cu fetele şi cu Sandra, ea le-a pregătit şi a stat de vorbă cu ele. Scopul nostru de acum înainte este acela de a le creşte pe fete frumos. O mare parte din avere a rămas la ea, nu vreau să vorbesc mult despre asta. Suntem ok, financiar nu avem nicio problemă.„, a spus Adrian Mutu în urmă cu puțin timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: