Redactia.ro
Home » Monden » Uite cât de frumoase sunt nepoatele Prințesei Diana. Cele două gemene au împlinit 29 de ani

Uite cât de frumoase sunt nepoatele Prințesei Diana. Cele două gemene au împlinit 29 de ani

GALERIE FOTO (3)Ce planuri avea Prințesa Diana înainte să moară.

Nu multă lume știe că Prințesa Diana are un frate mai mic, pe nume Earl Spencer. Acesta are trei fiice superbe, dintre care două gemene. Este vorba despre Amelia și Eliza, în vârstă de 29 de ani. Cele două sunt de o frumusețe răpitoare. Iată cum arată și unde locuiesc acum cele două nepoate ale Prințesei Diana.

Nepoatele Prințesei Diana au o frumusețe răpitoare

Amelia și Eliza, ambele sunt semnate cu agenția de modeling Storm Model Management și sunt ambasadori pentru The Little Princess Trust. Gemenele așteaptă cu nerăbdare să îndeplinească cât mai multe țeluri în viață. Amelia speră să devină organizator de nunți, iar Eliza visează să fie designer de interior. Nepoatele prințesei Diana locuiesc în Africa de la vârsta de trei ani.

Ambele fete păstrează amintiri prețioase ale regretatei lor mătușe Diana aproape de inimă. Din păcate, eram foarte tineri când a murit, eram doar cinci”, spune Eliza. „Desigur, mi-ar fi plăcut să fi putut să petrec mai mult timp cu ea. Am unele amintiri speciale despre ea. Nu pot explica de ce, dar mi-au rămas foarte clar în minte „.

Meghan Markle și Prințul Harry, Crăciun la Casa Regală

Ducele și ducesa de Sussex intenționează să-și ducă copiii în Marea Britanie pentru Crăciun. Va marca prima dată când Meghan Markle s-a întors de când cuplul a demisionat din funcțiile regale cu normă întreagă și s-a mutat în SUA în 2020. Harry s-a întors doar de două ori de atunci – pentru înmormântarea prințului Philip în aprilie și dezvelirea unei statui a mamei sale prințesa Diana în iulie. Ultima dată când au petrecut Crăciunul în Marea Britanie a fost în 2018, la șapte luni de la nuntă.

Potrivit expertului regal Katie Nicholl, Crăciunul este văzut ca o oportunitate pentru ducele și ducesa de Sussex de a se reuni cu familia regală britanică și de a le prezenta fiica lor care s-a născut în iunie anul acesta.

Când Harry și Meghan au plecat, au spus clar că nu vor să renunțe la casa lor din Marea Britanie. Au încă Frogmore Cottage și planul lor era să se întoarcă în Marea Britanie. Crăciunul este privit ca o oportunitate. S-ar putea să existe o înmuiere, care ar putea deschide calea pentru o vindecare a rupturii famili. Cu siguranță este ceea ce dorește regina. Prințul Charles ar dori să-și vadă nepoții. O întâlnire sugerează că speră să meargă mai departe și să rezolve lucrurile.”, a dezvăluit o sursă a Casei Regale.

Etichete: