Redactia.ro
Home » Monden » Uite cât de mare s-a făcut nepotul Andei Călugăreanu! Fiul Ioanei Tufaru a început școala FOTO

Uite cât de mare s-a făcut nepotul Andei Călugăreanu! Fiul Ioanei Tufaru a început școala FOTO

GALERIE FOTO (2)

Fiul Ioanei Tufaru a crescut și este pregătit de școală. Iată cum arată nepotul Andei Călugăreanu, în prezent!

Uite cât de mare s-a făcut nepotul Andei Călugăreanu

Fiul Ioanei Tufaru, Luca a început școala! Părinții micuțului sunt cât se poate de mândri și au fost alături de el, în prima zi, în care și-a cunoscut colegii și profesorii.

„Am avut mai multe emoții decât fiul meu. El s-a descurcat, a socializat. A zis că doamna profesoară este frumoasă și că își face prieteni noi. La un moment dat a zis: ‘Doamna, eu nu vreau teme!’, iar profesoara i-a răspuns: ‘Nu-ți dau teme, dacă nu vrei teme!’.

La școala fiului meu nu se merge în uniformă, ci îmbrăcat în pantaloni închiși la culoare, pot fi și blugi, și cu tricou alb sau albastru, adică să nu fie colorat, în roșu sau portocaliu. Soțul meu e tare fericit și el. Avem un bobocel de clasa zero, suntem fericiți amândoi. O să îl ajutăm la lecții, o să ne ocupăm de el să învețe, căci în viață școala e foarte importantă. I-am cumpărat din timp tot ce i-a trebuit, ghiozdan și caiete, are de toate acum.

Mama ar fi fost tare fericită să-l ducă de mână la școală pe nepotul ei, îmi pare atât de rău că nu e lângă noi. Poate, de acolo, de unde e, se bucură pentru noi și ne veghează”.”, a mărturisit Ioana Tufaru, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Sursa foto: Ego.ro

Cum a fost prima zi de școală a Ioanei Tufaru

Ioana și-a amintit cu nostalgie cum regretata ei mamă a însoțit-o la festivitatea de deschidere, pe vremea când era elevă:

„Îmi amintesc că mama m-a însoțit la școală, în prima zi. Parcă a fost ieri, așa de proaspete au rămas amintirile.

N-am să uit, aveam un ghiozdan mare, albastru, așa mi-l cumpărase mama, ca să mă asortez cu uniforma. Avem și două funde mari, cum se purta pe atunci, și o coroniță, ca o bentiță. Să nu uit de uniforma aceea, în pătrățele, cu guler alb imaculat și apretat”, a mai povestit Ioana Tufaru Mardare, pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: libertatea.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: