Redactia.ro
Home » Monden » Ultima apariție a Anamariei Prodan a îngrijorat pe toată lumea. Impresara a slăbit foarte mult

Ultima apariție a Anamariei Prodan a îngrijorat pe toată lumea. Impresara a slăbit foarte mult

Anamaria Prodan a fost mereu una dintre cele mai puternice femei din România, având ambiția să se impună în industria fotbalului, o lume dominată de bărbați. Și-a construit o carieră impresionantă, a fost o mamă și o soție perfectă, însă toate acestea nu au fost suficiente pentru a-i salva căsnicia. După ce divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf a fost confirmat, cei care o stimează și o iubesc au început să-și facă griji pentru impresară. Din ultimele poze apărute în mediul online se pare că a slăbit foarte mult, iar acest lucru a ridicat un semnal de alarmă. 

Anamaria Prodan este femeia care reușește mereu să ne demonstreze că orice este posibil, dacă îți dorești cu adevărat. În cei mai bine de 20 de ani de carieră, a evoluat și a ajuns să-și construiască un adevărat imperiu. Are afaceri atât în România precum și în Dubai, iar averea pe care o deține este una într-adevăr impresionantă.

Reușitele pe plan profesional nu i-au adus niciodată însă vedetei aceeași satisfacție pe care o are atunci când își vede familia fericită. A făcut tot posibilul ca copiii săi să fie fericiți și să aibă un viitor măreț, iar pe soțul său l-a iubit nespus până în ultima clipă.

Căsnicia Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf a ajuns la final

Într-un moment în care viața le oferea tot ce e mai bun, Laurențiu Reghecampf a făcut o greșeală de neiertat. Și-a înșelat soția, iar imaginile cu el și noua sa parteneră au fost văzute de o țară întreagă. Anamaria Prodan a fost nevoită să accepte situația și să continue de una singură drumul pe care l-au început împreună, dar ultimele luni agitate se pare că și-au pus amprenta asupra sa.

„Pentru mine s-a terminat, urăsc trădarea mai mult ca orice! Divorțul va merge înainte! Mi s-a cerut de către Laurențiu să renunț la numele Reghecampf. Eu nu m-am născut Reghecampf, eu m-am născut Prodan. Dacă ar fi să o iau de la cap, m-aș mărita tot cu Laurențiu Reghecampf, dar cu cel pe care l-am cunoscut. Nu îl cunosc pe omul de azi, nu vreau să am treabă cu el!  Trebuia să am o decență ca bărbat! Am avut o discuție acum două nopți cu soțul meu, că au apărut niște conturi fake, că această domnișoară nu și-a dorit să apară. Eu îmi doresc pentru soțul meu să continue pe drumul pe care eu l-am dat. Ea zicea că nu vrea în presă, dar apărea că era scandal mare că era violată”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a pierdut destul de mult în greutate

Vedeta a fost plecată în Dubai, acolo unde s-a ocupat de afaceri și și-a vândut proprietățile pe care le deținea. Fiul său cel mic, Bebeto, a insistat ca mama lui să renunțe la casa din Emiratele Arabe, iar ea i-a îndeplinit dorința fără să stea pe gânduri.

În clipele de relaxare, Anamaria Prodan a participat la o petrecere unde a făcut senzație, însă urmăritorii săi din mediul online au remarcat un detaliu îngrijorător. Impresara se pare că a slăbit foarte mult, fapt ce ar putea fi consecință a clipelor grele pe care le-a trăit în ultima perioadă.

Îmbrăcată într-o rochie superbă, neagră, care i-a scos perfect în evidență silueta și trăsăturile, Anamaria a participat la gala de decernare a  ”Premiilor Forbes din Orientul Mijlociu”, unde a obținut și o diplomă. Cu toate că a strălucit de-a dreptul, din fotografia postată pe Instagram se poate observa că a pierdut destul de mult în greutate.

 

Etichete: