Redactia.ro
Home » Știri » Ultima dorință a actriței Draga Olteanu Matei: „Poate mă ajută Dumnezeu înainte să mă duc”

Ultima dorință a actriței Draga Olteanu Matei: „Poate mă ajută Dumnezeu înainte să mă duc”

Actrița Draga Olteanu Matei a murit, noaptea trecută, al vârsta de 87 de ani. Una dintre marile actrițe ale teatrului românesc a murit cu o mare durere în suflet.

 

Ultima dorință a actriței

Draga Olteanu Matei a pierdut lupta cu boala la câteva zile după ce a fost internată. Actrița avea o mare dorință, pe care a ținut să o îndeplinească înainte de a pleca dintre noi.

După o carieră impresionantă și numeroase premii obținute de-a lungul timpul, Draga Olteanu Matei mai avea o singură dorință pe care dorea să și-o îndeplinească cât mai repede.

Actrița spera să își îndeplineacsă acest ultim lucru, dacă, așa cum spunea, ”mă ajută Dumnezeu să îl fac înainte să mă duc”.

Actrița dorea să își tarnsforme scenariile scrise într-un film și un mini-serial. Numele era deja ales de actriță, ,,Sofroniațț. Însă, a murit cu o mare durere în suflet și cu această dorință neîmplinită. Actrița nu și-a putut îndeplini marele vis pe care l-a avut atâta timp.

,,Am un sertar plin cu scenarii de film şi un miniserial TV pe care vreau să-l transform într-un film. Poate mă ajută Dumnezeu să îl fac înainte să mă duc, că nu cred că o mai duc mult. Regina Lear e o piesă scrisă de umoristul Cornel Udrea, de la Cluj, şi eu am ecranizat-o cu acordul lui, iar filmul se va numi Sofronia”, povestea actriţa, în urmă cu ceva timp.

Draga Olteanu Matei a pierdut lupta cu boala

 

Actrița Draga Olteanu Matei a pierdut lupta cu boala la vârsta de 87 de ani. Marea actriță, parte a Generației de Aur a teatrului românesc a fost internată în stare gravă din cauza unei hemoragii digestive superioare. După doar câteva zile, deși medicii au încercat să îi salveze viața, actrița a pierdut lupta cu boala.

Tratamentul prescris de medici pentru ,,coana Chirița” nu a dat rezulate, iar afecțiunile de care suferea s-au agravat.

”Din păcate, în ciuda eforturilor echipei medicale, a colegilor de la Spitalul Sfântul Spiridon, de la secţia ATI, care au stat alături de ea până în ultimul minut, evoluţia ei a fost una nefavorabilă. S-a declarat decesul în cursul acestei nopţi. Patologia era multiplă, iar starea critică susţinută din punct de vedere hemodinamic şi ventilator. Din păcate vârsta şi tot ceea ce am mai spus zilele trecute nu au fost în favoarea vieţii şi s-a pierdut această luptă cu viaţa, din păcate. Am anunţat aparţinătorii şi, din păcate, asta este situaţia. Ne pare rău ca după fiecare pacient pe care îl pierdem”, a declarat Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Marea actriță a fost mutată de la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Piatra Neamț la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iași, cu doar o zi înainte de izbcnirea incendiului.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: