Redactia.ro
Home » Știri » Ultima fotografie cu Melis, adolescenta ucisă în Grădina Botanică din Craiova! Poza a fost făcută chiar în locul unde și-a pierdut viața

Ultima fotografie cu Melis, adolescenta ucisă în Grădina Botanică din Craiova! Poza a fost făcută chiar în locul unde și-a pierdut viața

GALERIE FOTO (3) Ultima fotografie cu Melis, adolescenta ucisă în Grădina Botanică din Craiova! Poza a fost făcută chiar în locul unde și-a pierdut viața

A apărut în spațiul public ultima fotografie cu Melis, adolescenta ucisă în Grădina Botanică din Craiova. Iată imaginea făcută chiar în locul unde copila și-a dat ultima suflare.

Ultima fotografie cu Melis, adolescenta ucisă în Grădina Botanică din Craiova! Poza a fost făcută chiar în locul unde și-a pierdut viața

Melis, o fată de 14 ani care avea toată viața înainte. Mama ei, cuprinsă de durere, a pierdut un „înger”, așa cum aceasta a numit-o.

În spațiul public a apărut ultima fotografie cu adolescenta. Melis și colegii ei și-au făcut pozele pentru albumul de absolvire a școlii chiar în Grădina Botanică din Craiova. Melis apare în poză chiar în apropierea locului unde a fost ucisă, câteva zile mai târziu, de un elev cadet, fiu de polițist, în vârstă de 17 ani.

În imaginea respectivă, cu părul ei roșu ca focul, Melis era îmbrăcată complet în negru și avea ochelarii de vedere la ochi. Își ținea o mână în șold și… zâmbea.

Sursa foto: Facebook/ Alexandru Firu

Absolut toți colegii de clasă ai Melisei au spus că fata nu îl cunoștea pe agresor, niciodată nu l-a întâlnit și nici vorbă să fi fost iubitul acesteia, a relatat Antena 3 CNN.

Melis a sunat la 112, după ce și-a văzut prietenul înjunghiat! Câteva clipe mai târziu, era ucisă

Melis, fata de 14 ani care a fost ucisă în Grădina Botanică din Craiova, a sunat prima la 112, în jurul orei 16:03, pe 27 iunie 2023, anunțând că prietenul ei a fost înjunghiat de o persoană necunoscută, potrivit Antena 3 CNN. Fata spera că va scăpa cu viață. Spera că și prietenul ei, Emi, va trăi.

Melis i-a mărturisit operatorului că prietenul ei a fost înjunghiat de o persoană de sex bărbătesc, care are fața acoperită. După câteva momente, un bărbat alerta autoritățile, tot prin apel la 112, că o tânără este înjunghiată, la ieșire din Grădina Botanică, pe strada Florilor. Imediat după apelul disperat al adolescentei, două echipaje SAJ au plecat la fața locului. Din păcate, cadrele medicale au constatat decesul, la ora 16:50, notează Ziarul Lupa.

Prietenul lui Melis, Emi, este în continuare în spital. După ce și-a revenit din comă, tânărul a cerut să o vadă… Nu știe că ea nu mai trăiește.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: