Redactia.ro
Home » Știri » Ultima fotografie cu Pele din spital. Fiica legendei fotbalului emoționează până la lacrimi: „Tot ceea ce suntem este datorită ție” FOTO

Ultima fotografie cu Pele din spital. Fiica legendei fotbalului emoționează până la lacrimi: „Tot ceea ce suntem este datorită ție” FOTO

GALERIE FOTO (3) Ultima fotografie cu Pele din spital. Fiica legendei fotbalului emoționează până la lacrimi: „Tot ceea ce suntem este datorită ție"

Iată ultima fotografie cu Pele din spital! Fiica legendei fotbalului emoționează până la lacrimi cu postările de pe rețelele sociale și mai ales cu mesajul transmis tatălui său trecut în neființă!

Pele a murit la 82 de ani

Pele nu mai este printre noi, iar lumea fotbalului îi deplânge pierderea. „Regele” și-a dat ultima suflare joi seară, la vârsta de 82 de ani, la spitalul „Albert Einstein” din Sao Paulo, învins de boala mortală. Vestea morții sale a răspândit o imensă durere în toate colțurile lumii.

Ultima fotografie cu Pele din spital

Ultima fotografie cu legendarul Pele a fost postată de către fiica lui care menționa că luptă pentru viața tatălui său:

„Iată-ne, în luptă și în credință.
Încă o noapte împreună”.

Fiica legendei fotbalului emoționează până la lacrimi

Fiica sa, Kelly Nascimento, și-a luat un ultim rămas bun de la el printr-o postare pe rețelele de socializare. În fotografia postată de ea, se pot vedea brațele, frații și apropiații lui Pele îmbrățișându-l în timp ce se află în spital. Aceasta este una dintre ultimele fotografii ale legendei braziliene, care a câștigat trei Cupe Mondiale.

„Tot ceea ce suntem este datorită ție. Te iubim la nesfârșit. Odihnește-te în pace”, a scris ea în dreptul fotografiei.

Starul brazilian se lupta cu un cancer de colon încă de anul trecut, iar starea sa de sănătate se înrăutățise în ultimele zile. El primea îngrijiri intensive la Spitalul Albert Einstein din Sao Paulo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: