Redactia.ro
Home » Știri » Ultima locație în care a fost văzută Denisa, una dintre victimele „Șacalului”. Descoperirea crucială făcută de anchetatori în buzunarul ei

Ultima locație în care a fost văzută Denisa, una dintre victimele „Șacalului”. Descoperirea crucială făcută de anchetatori în buzunarul ei

Denisa, una dintre victimele criminalului din Constanța/ sursă foto: social media

Cazul dublului omor din Constanța continuă să dezvăluie detalii șocante, în special legate de modul în care Nicolae Mitrea, supranumit „Șacalul”, a ucis două femei presupuse dame de companie. Anchetatorii au reușit să refacă firul evenimentelor datorită unei descoperiri esențiale: un obiect găsit în buzunarul uneia dintre victime, Denisa. Această descoperire a contribuit semnificativ la avansarea investigațiilor.

Delia și Denisa, ambele femei tinere, au fost găsite fără viață în condiții deosebit de tragice

Delia, originară din Tulcea, a fost descoperită moartă în apartamentul său din Mamaia Nord, în timp ce Denisa, provenită din Timișoara, a fost găsită abandonată pe un câmp, trupul ei fiind lăsat pradă animalelor sălbatice. Aceste detalii au adâncit groaza legată de faptele comise de „Șacalul”, suspectul principal.

Nicolae Mitrea, un tânăr de 26 de ani, este acuzat că le-ar fi abordat pe cele două femei pe un site de escorte de lux. După ce le-a sedus, acesta le-ar fi omorât și le-ar fi furat banii și bunurile personale. Modul de operare al lui Mitrea a fost unul premeditat, iar anchetatorii consideră că cele două victime ar putea să nu fie singurele, având în vedere cazierul său bogat încă din adolescență.

După descoperirea cadavrelor, anchetatorii au reușit să refacă filmul crimelor. Cu ajutorul unei cartele de hotel găsită în buzunarul Denisei, ancheta a început să capete contur. Această cartelă a dezvăluit că Denisa fusese cazată la un hotel din Constanța în data de 24 august, cu trei zile înainte de dispariția sa.

În aceeași perioadă, camerele de supraveghere au surprins-o pe Denisa părăsind hotelul împreună cu Nicolae Mitrea. Cei doi au fost văzuți urcându-se în mașina personală a tinerei, ceea ce a fost ultima dată când Denisa a fost văzută în viață. Împreună au mers spre apartamentul unde „Șacalul” locuia cu concubina sa și cei patru copii ai acesteia.

Potrivit surselor din anchetă, odată ajunși la apartament, cei doi ar fi întreținut relații sexuale, iar după aceea, Mitrea ar fi ucis-o pe Denisa. Faptele sunt cu atât mai macabre cu cât Nicolae Mitrea a păstrat cadavrul tinerei în baia locuinței timp de două zile înainte de a scăpa de el. După această perioadă, a transportat trupul pe câmpul unde a fost ulterior descoperit în stare avansată de putrefacție. Această modalitate de a-și ascunde crimele sugerează o planificare atentă din partea tânărului, iar anchetatorii nu exclud posibilitatea ca acesta să fi repetat acest tipar și cu alte victime.

Cazul este agravat și de antecedentele infracționale ale lui Nicolae Mitrea

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, Zafer Sadîc, a confirmat că „Șacalul” avea un cazier bogat încă din adolescență. Acesta fusese deja implicat în multiple infracțiuni, de la furt la conducere fără permis și infracțiuni sexuale. Aceste fapte demonstrează un comportament deviant și violent care s-a manifestat de-a lungul anilor, culminând cu dubla crimă din Constanța.

Pe lângă trecutul său infracțional, relațiile lui Mitrea cu concubina sa și ceilalți membri ai familiei ridică întrebări. Se pare că femeia cu care locuia era conștientă de activitățile lui, însă până acum nu există dovezi care să indice implicarea ei directă în crime. Totuși, este evident că mediul familial al lui Mitrea nu era unul stabil, având în vedere că acesta a ascuns cadavrul unei victime în locuința unde trăia cu concubina și copiii.

Cu toate că autoritățile au reușit să facă progrese semnificative în acest caz, ancheta rămâne deschisă. Nicolae Mitrea este suspectat că ar fi fost implicat și în alte crime sau agresiuni similare. Această ipoteză este susținută de modul său de operare și de premeditarea acțiunilor sale. Anchetatorii continuă să cerceteze și alte dispariții și crime nerezolvate pentru a stabili dacă „Șacalul” este responsabil și de alte fapte.

Detaliile despre victimele sale și modul în care a ales să le elimine arată o cruzime extremă și o planificare meticuloasă. Delia, prima victimă, a fost găsită moartă în propria locuință, în timp ce Denisa a fost ucisă într-un mod deosebit de violent și abandonată într-un loc izolat, unde trupul său a fost găsit doar după ce animalele sălbatice au descoperit cadavrul.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: