Redactia.ro
Home » Știri » Alertă cu bomba la Mall-ul din Târgu Jiu

Alertă cu bomba la Mall-ul din Târgu Jiu

Târgu Jiu a fost zguduit de o amenințare la adresa Mall-ului local, care a determinat autoritățile să reacționeze rapid pentru a asigura siguranța publică. O amenințare primită pe adresa unei instituții de stat a declanșat o alertă, iar accesul spre centrul comercial a fost blocat pentru a preveni orice potențial incident. Iată detaliile!

Alertă cu bomba la Mall-ul din Târgu Jiu.

O amenințare cu potențial periculos, mai precis o alertă cu bomba, a fost primită pe adresa unei instituții de stat din Târgu Jiu. Ca măsură de precauție, accesul spre mall-ul din Târgu Jiu a fost blocat și au fost luate măsuri pentru a asigura securitatea în zonă.

Comercianții și vizitatorii au fost evacuați de urgență

Forțele de poliție și echipaje de securitate au fost trimise la fața locului pentru a investiga și pentru a se asigura că nicio persoană nu este în pericol. Supravegherea video a fost intensificată, iar centrul comercial a fost periat cu atenție pentru a elimina orice urmă de amenințare. Comercianții și vizitatorii au fost evacuați temporar în afara zonei de pericol, în timp ce ancheta este în curs.

 

 

Știre în curs de actualizare

 

Sursa foto: gorjonline.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: