Redactia.ro
Home » TV » Ultima oră! Ce se întâmplă cu serialul de comedie „Las Fierbinți”?

Ultima oră! Ce se întâmplă cu serialul de comedie „Las Fierbinți”?

GALERIE FOTO (2)

Sitcomul „Las Fierbinți”, unul dintre cele mai îndrăgite producții televizate, revine pe micile ecrane. Reprezentanții Pro TV au anunțat că serialul de comedia va debuta cu cel de-al 16-lea sezon la începutul lunii septembrie.

Las Fierbinți, din nou pe TV din septembrie

Fanii se vor putea bucura de o nouă porție de comedie începând cu 10 septembrie (marți), ora 20:30. Acesta se va difuza, ca și până acum, în zilele de marți și joi.

Renumitul Celentano le-a dat de veste fanilor că serialul nu a suferit schimbări în timpul vacanței, iar personajele îndrăgite se vor întoarce în noul sezon. „Telespectatorii să se aștepte că nu schimbăm nimic. Da, se schimbă aventurile prin care trec personajele, dar noi nu schimbăm nimic. Nu moare nimeni!”, a spus Adrian Văncică, actorul care-l interpretează pe Celentano, potrivit paginademedia.

Cel mai bun sitcom din ultimii 10 ani

Las Fierbinți și-a avut premiera pe 1 martie 2012, pe PRO TV. El a fost creat de către Mimi Brănescu și a fost regizat de Dragoș Buliga și Constantin Popescu. Acțiunea sitcomului se petrece în Fierbinți și reprezintă viața locuitorilor de zi cu zi. În centrul atenției, sunt primarul, barmanul, un polițist, un taximetrist, un hoț și doi muncitori necalificați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: