Redactia.ro
Home » Știri » Ultimă oră! Incendiu de vegetație la ieșirea de pe Autostrada A3 din București, la un pas de mașinile de pe șosea

Ultimă oră! Incendiu de vegetație la ieșirea de pe Autostrada A3 din București, la un pas de mașinile de pe șosea

GALERIE FOTO (3) ULTIMĂ ORĂ! Plan Roşu de Intervenţie în judeţul Olt. Un autobuz şi o autoutilitară s-au ciocnit

Ultimă oră! Incendiu de vegetație la ieșirea de pe Autostrada A3 din București, la un pas de mașinile de pe șosea. Iată detaliile!

Incendiu de vegetație la ieșirea de pe Autostrada A3 din București, la un pas de mașinile de pe șosea

Un incendiu de vegetație a izbucnit recent la ieșirea de pe Autostrada A3, în București, pe șoseaua Fabrica de Glucoză, aproape de mașinile aflate în trafic. Evenimentul a atras atenția șoferilor și a provocat o mobilizare rapidă pentru a limita pagubele.

La fața locului, au intervenit două mașini de pompieri, care au reușit să localizeze și să lichideze incendiul cu promptitudine. Această intervenție rapidă a contribuit la evitarea unui dezastru mai mare. Flăcările au cuprins doar o mică suprafață de teren, iar riscul de extindere a fost astfel ținut sub control.

Sursa foto: Antena3 CNN

Reacția curajoasă a șoferilor

În timpul incendiului, flăcările au fost la doar câțiva metri de mașinile care circulau pe carosabil. Cu toate acestea, câțiva tineri aflați în trafic au manifestat un spirit eroic și au intervenit imediat, încercând să stingă focul cu tricourile lor. Această acțiune curajoasă a demonstrat solidaritatea comunității în situații de criză și a contribuit la prevenirea răspândirii incendiului către mașinile din apropiere sau spre alte structuri.

Imaginile surprinse la locul incidentului arată cât de aproape a fost de a se transforma într-o situație periculoasă. Cu ajutorul promptitudinii pompierilor și a intervenției curajoase a tinerilor șoferi, nu s-au înregistrat pagube majore și nici victime în urma acestui eveniment.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: