Redactia.ro
Home » Știri » ULTIMA ORĂ! Incendiu la APACA! Pompierii se luptă cu flăcările

ULTIMA ORĂ! Incendiu la APACA! Pompierii se luptă cu flăcările

Luni, a izbucnit un incendiu la o clădire APACA! Pompierii au fost chemați de urgență pentru a stinge focul mistuitor. Iată unde mai exact s-a produs tragedia și care e paguba.

Incendiu la o clădire APACA

Incendiu în zona Politehnica, din București. Etajul patru al unei clădiri APACA a fost cuprins de flăcări. Din primele informații, incendiul s-a manifestat într-o cameră de aproximativ 20-25 mp. În urma incendiului, documente și obiecte din material lemnos au fost arse.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dealul Spirii Bucureşti-Ilfov, incendiul se manifestă cu degajări mari de fum și toate persoanele au fost evacuate din zonă.

Pompierii au intervenit cu 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD, o descarcerare și o autospecială, din moment ce zeci de oameni lucrează în clădirile APACA.

Așa cum presupune protocolul, s-au constituit echipe de căutare-salvare și s-a pătruns în clădire pentru a identifica posibile victime. Din fericire, până în acest moment, n-au fost identificate victime, iar incendiul este localizat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: