Redactia.ro
Home » Știri » Ultima seară a lui Petrică Mîțu Stoian. Mărturisirea dureroasă făcută de impresarul artistului: „Mai că nu ne-am luat la bătaie”

Ultima seară a lui Petrică Mîțu Stoian. Mărturisirea dureroasă făcută de impresarul artistului: „Mai că nu ne-am luat la bătaie”

Ce s-a întâmplat în ultima seară a lui Petrică Mîțu Stoian. Mărturisirea dureroasă făcută de impresarul artistului, care i-a fost alături până în ultima clipă.

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a lăsat în urmă multe semne de întrebare. Atât apropiații, cât și fanii vor să afle ce a dus la sfârșitul fulgerător al îndrăgitului interpret de muzică populară. Doru Gușman, impresarul regretatului artist, a dezvăluit ce s-a întâmplat chiar în ultima seară a lui Petrică Mîțu Stoian, pe care au petrecut-o împreună.

Ultima seară a lui Petrică Mîțu Stoian. Mărturisirea dureroasă a impresarului

Impresarul regretatului Petrică Mîțu Stoian a mărturisit cum și-a petrecut ultima seară Petrică Mîțu Stoian. Artistul ar fi aflat, în urma unei analize de tip CT, că a avut Covid. Și se pare că artistul a rămas cu o afecțiune pulmonară specifică celor care au trecut prin boală. Însă această problemă ar dispărea totuși după două-trei luni de la vindecare.

Doru Gușman a mărturisit că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l convinge pe prietenul său Petrică Mâțu Stoian să nu plece la clinica din Reșița.

„Petrică Mîțu Stoian, în urma unui CT făcut pe 20 sau 22 octombrie, a descoperit că a trecut prin Covid făra să știe. A avut niște simptome, temperatură, a avut o răceală, pe care și le-a tratat cu Fervex, paracetamol și zilnic își făcea teste rapide și rezultatul a ieșit de fiecare dată negativ.

În diagnosticul de la CT spunea că pe plămânul drept are o porțiune de geam mat, care am înțeles că mulți sau foarte mulți oameni, care trec prin Covid au această afecțiune, care apoi dispare, adică în două, trei luni.

Mi-a zis: „Mă duc la Reșița, că am înțeles că e o cameră hiperbarică și de afecțiunea asta te vindeci mai repede”. Nu am luat în serios mai intâi. Nu am avut ce să-i fac, mai că nu ne-am luat la bătaie ca să nu se ducă. Am fost la filmări joi seara, a ajuns acasă pe la șapte, am mâncat toți, ne-am așezat toți. El a zis „Mă duc să mă culc ca la trei, patru trebuie să plec.”, a povestit Doru Gușman, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Doru Gușman, despre ultimele ore ale lui Petrică Mîțu Stoian

Doru Gușman a fost printre puținele persoane apropiate de Petrică Mîțu Stoian. Impresarul este ultima persoană care l-au văzut pe acesta în viață. Gușman a reușit să comunice cu artistul până în ultimele sale clipe.

Impresarul a povestit cât de repede s-a degradat starea de sănătate a artistului.

„Acolo, eu m-am dus când era la ATI. Eu am aflat sămbătă dimineața la ora nouă, de la nepotul lui, că, în noaptea precedentă, a fost dus la Spitalul Județean Reșița. Am ajuns la două jumate la Reșița, dar l-am sunat între timp la 10 dimineața, iar Petrică Mâțu Stoian mi-a zis „Stai liniștit că nu sunt probleme mari. Mă stabilizează și plec înapoi”, același lucru mi l-a spus și pe la 11 și ceva, că este bine și fiica mea a vorbit cu medicul și mi-a spus ca e stabilizat 80%, că-l stabilizează 100% și că-l putem transfera la un spital sau externa. Toate astea înainte 12 .

Dupa ora unu după-amiaza, a început să-i fie mai rău. M-a sunat nepotul său, că Mâțu Stoian este la reanimare. La două jumate când am ajuns eu era rău la reanimare, nu am mai putut vorbi cu el.”, a mai dezvăluit Doru Gușman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: