Redactia.ro
Home » Știri » Ultimele cuvinte pe care prințul Harry i le-a spus reginei Elisabeta a II-a. Ducele de Sussex a scris totul în cartea care tulbură liniștea Casei Regale

Ultimele cuvinte pe care prințul Harry i le-a spus reginei Elisabeta a II-a. Ducele de Sussex a scris totul în cartea care tulbură liniștea Casei Regale

printul harry regina elisabeta

Prințul Harry a părăsit Casa Regală a Marii Britanii în urmă cu doi ani, însă controversele pe care le-a generat după plecarea sa nu s-au stins nici în ziua de astăzi. Memoriile ducelui lui Sussex urmează să fie făcute publice în câteva zile, iar în paginile cărții se pare că prințul Harry a dezvăluit ultimele cuvinte pe care i le-a adresat iubitei sale bunici, suverana Elisabeta a II-a.

Ultimele cuvinte pe care prințul Harry le-a spus reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață în data de 8 septembrie la reședința sa preferată din Balmoral, Scoția. Deși a încercat să ajungă în timp la căpătâiul bunicii sale, prințul Harry nu a reușit să facă acest lucru și a văzut-o pe suverană abia după ce ea își dăduse ultima suflare. În momentul în care Elisabeta a II-a a murit, prințul Harry se afla alături de Meghan Markle la Invictus Games, o serie de jocuri dedicată veteranilor de război și celor care au suferit răni în timp ce luptau pe front.

Memoriile prințului Harry sunt unele pline de onestitate și mărturisiri marcate de sentimente, conform experților. Așadar, nu ar trebui să ne mire faptul că Harry nu a ezitat să vorbească despre bunica sa în filele cărții. Conform acestuia, atunci când a ajuns la căpătâiul suveranei, i-ar fi șoptit că speră că aceasta îți va găsi liniștea în viața de apoi alături de bărbatul pe care la iubit întreaga viață, prințul Philip. În plus, Harry i-ar fi transmis bunicii sale că o admiră pentru că a reușit să-și îndeplinească datoriile până în ultima clipă, deși se confrunta cu probleme de sănătate care nu-i dădeau pace.

Ducii de Sussex au părăsit Casa Regala în anul 2020

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să părăsească Casa Regală a Marii Britanii în anul 2020 și să se mute în California, Statele Unite ale Americii. Recent, platforma Netflix a difuzat un documentar semnat de către ducii de Sussex în care aceștia încearcă să spună propria versiune asupra celor petrecute. Relatările sunt unele greu de crezut. Prințul Harry a subliniat că întotdeauna s-a simțit într-o competiție cu fratele mai mare, William,  iar Meghan Markle a subliniat că s-a simțit ca o străină în sânul familiei regale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: