Redactia.ro
Home » Știri » Ultimele imagini cu actrița ucisă în timp ce le cânta militarilor. Polina avea doar 40 de ani VIDEO

Ultimele imagini cu actrița ucisă în timp ce le cânta militarilor. Polina avea doar 40 de ani VIDEO

Ultimele imagini cu actrița ucisă în timp ce le cânta militarilor. Polina avea doar 40 de ani VIDEO

Ultimele imagini cu actrița ucisă în timp ce le cânta militarilor. Polina avea doar 40 de ani. Iată detaliile!

Moartea Polinei Menshikh, confirmată oficial

Polina Menshikh, o talentată actriță de origine rusă, în vârstă de doar 40 de ani, și-a găsit sfârșitul tragic în timp ce cânta la un spectacol voluntar pentru soldații ruși în regiunea Donețk, ocupată de Moscova. Agenția de presă de stat TASS a confirmat decesul ei, iar teatrul din Sankt Petersburg a postat o declarație dureroasă pe VKontakte, aducând omagiu actriței:

„Cu mare durere vă informăm că Polina Menshikh … a murit ieri la un spectacol în Donbas în urma bombardamentelor”, potrivit Adevărul. 

Un atac brutal pe timpul spectacolului

Imaginile din momentul tragic au fost captate de un canal de știri Astra Telegram, arătând-o pe Menshikh cântând în fața unui public ce includea membri ai armatei. Însă, atmosfera festivă a fost spulberată de un zgomot puternic, iar ecranul s-a întunecat brusc, marcând începutul tragediei.

Responsabilitatea atacului și reacțiile

Autoritățile de ocupație din Donețk au acuzat Brigada 27 de artilerie cu rachete, condusă de colonelul Dmitri Khrapach, de responsabilitatea atacului. Acestea au adăugat că Ucraina a folosit sisteme de rachete de artilerie de mare mobilitate M142 (HIMARS), furnizate de SUA. Un fost trol pro-Kremlin, Platon Mamadov, acum voluntar în efortul de război al Rusiei, a detaliat că HIMARS a lovit voluntarii, scenariul și vestiarul artiștilor, iar un al doilea atac a afectat cei care încercau să ajute supraviețuitorii.

Bilantul tragic și investigații în curs

În urma atacului, două clădiri de apartamente și patru clădiri de „infrastructură civilă” au fost avariate, conform oficialilor din Donețk. Însă, în afara de Polina Menshikh, autoritățile nu au menționat alte decese. În schimb, site-urile de știri independente Holod și Newsweek au raportat că 25 de soldați ruși au fost, de asemenea, uciși în atac, citând surse militare ucrainene.

Ultimele imagini cu actrița ucisă în timp ce le cânta militarilor

Comitetul de Investigații al Rusiei a anunțat că intenționează să deschidă o anchetă privind moartea actriței și a altor civili afectați de atac. În timp ce Rusia a pretins anexarea regiunii Donețk în 2022, după referendumuri controversate, aceasta rămâne o zonă de conflict, cu consecințe tragice pentru civili și militari deopotrivă.

 

Sursa foto: adevarul.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: