Redactia.ro
Home » Știri » Ultimele imagini cu Aryan, copilul de 2 ani din Botoșani dat dispărut. Unde a fost văzut ultima dată

Ultimele imagini cu Aryan, copilul de 2 ani din Botoșani dat dispărut. Unde a fost văzut ultima dată

GALERIE FOTO (7)

De mai bine de  19 ore, o comunitate întreagă și forțele de ordine din comuna Tudora, județul Botoșani, au unit eforturile într-o căutare extensivă și intensivă pentru un băiețel de doar doi ani care a dispărut în mod misterios. Dispariția sa a declanșat o mobilizare impresionantă și o undă de solidaritate remarcabilă, implicând sute de persoane în căutările demarate pentru a-l găsi pe cel mic.

Autoritățile și comunitatea continuă să facă apel la oricine are informații sau a zărit copilul să contacteze imediat autoritățile apelând 112. Fiecare informație, oricât de nesemnificativă ar părea, poate fi crucială în localizarea și asigurarea întoarcerii în siguranță a băiețelului la familia sa. În aceste momente de încercare, unitatea, vigilenta și sprijinul comunitar sunt esențiale.

Unde a fost văzut Aryan ultima dată

Băiețelul, ai cărui părinți se află plecați din țară, era în vizită împreună cu bunica sa la o cunoștință în momentul dispariției. Ultima dată, a fost observat de bunica sa în apropierea casei, iar circumstanțele exacte prin care a reușit să iasă pe poartă rămân neclare. Momentul dispariției a fost fixat duminică, în jurul orei 15:00, declanșând imediat reacții și eforturi concertate pentru a-l găsi.

Băiețelul are păr șaten și ochi căprui, semnalmente care au fost larg diseminate pentru a ajuta în identificarea sa. La momentul dispariției, era îmbrăcat într-o bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri și pantofi sport cu talpă luminoasă, detalii vestimentare care pot facilita recunoașterea sa de către public.

Primarul din Botoșani a declarat că mai multe camere de supraveghere din zonă l-au observat pe micuțul Aryan în momentul în care s-a deplasat către un ocol silvic.

„A fost văzut în momentul în care trecea pe sub rampă, la cantonul silvic. După aceea, în zona aia s-au concentrat aproape toate căutările”, a spus Constantin Cocoreanu, primarul comunei Tudora, potrivit ȘtirileProTV.

Peste 500 de persoane îl caută pe minor

Răspunsul comunității și al autorităților a fost prompt și cuprinzător. Peste 100 de polițiști, jandarmi, pompieri, și polițiști de frontieră au fost mobilizați în căutări, echipați cu câini de urmă, șenilate, ATV-uri și drone echipate cu camere termoviziune. Aceste resurse tehnologice avansate și eforturile umane considerabile subliniază gravitatea situației și determinarea de a găsi copilul cât mai curând posibil.

Pe lângă forțele de ordine, comunitatea locală s-a strâns impresionant pentru a participa activ la căutări. Aproximativ 500 de oameni, între care localnici și voluntari din zonele învecinate, au răspuns apelului de ajutor, pornind pe urmele băiețelului în speranța de a-l găsi în siguranță. Această solidaritate remarcabilă reflectă coeziunea și spiritul comunității în fața unei astfel de crize.

„Comunitatea s-a mobilizat și sunt foarte prezenți în zona și ajută forțele de ordine la căutări. În apropierea zonei în care a fost văzut ultima dată este o liziera, o pădure, sunt terenuri accidentate”, a declarat Delia Neniscu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: