Redactia.ro
Home » Știri » Ultimele imagini cu Victor Socaciu. Mesajul postat de regretatul artist pe rețelele de socializare FOTO

Ultimele imagini cu Victor Socaciu. Mesajul postat de regretatul artist pe rețelele de socializare FOTO

GALERIE FOTO (4) Ultimele imagini cu Victor Socaciu (1)Ultimele imagini cu Victor Socaciu (1)

Ultimele imagini cu Victor Socaciu. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Fostul soț al Marinei Almășan se afla internat în spital, confruntându-se cu numeroase probleme de sănătate. Ultimele imagini cu artistul au fost postate chiar de el, în luna noiembrie.

Ultimele imagini cu Victor Socaciu. Mesajul postat de regretatul artist pe rețelele de socializare FOTO

Ultimele imagini cu Victor Socaciu. Regretatul artist s-a stins din viață luni, 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani. Vestea a picat ca un trăsnet pentru toți cei care l-au cunoscut. Ultimele imagini cu artistul au fost postate chiar de el, în luna noiembrie, în timp ce se afla pe scenă.

Artistul își încânta publicul cu melodiile sale și părea să fie într-o stare bună. „Un cânticel care nu are încă un titlu (poate îmi sugeraţi voi) pe care l-am cântat pentru prima oară pe 7 noiembrie la Deva, sper să vă facă să visaţi la o iubire totală şi curată precum sufletul copilăriei!”, a scris Victor Socaciu în urmă cu mai bine de o lună, pe pagina sa personală de Facebook.

Victor Socaciu era muzician, compozitor, cântăreț, chitarist, realizator, prezentator TV, politician și diplomat. Artistul a stat o lună de zile internat într-un spital din București. Colegii de scenă ai lui Victor Socaciu, fanii și reprezentanții cluburilor sportive ale căror imnuri le-a compus, au postat mesaje emoționante pe rețelele de socializare. Cluburile de fotbal FC Rapid și FC Argeș au transmis mesaje de condoleanțe după moarte artistului. „Finalul de an ne aduce o nouă veste tragică! Interpretul imnului nostru, ‘Glasul roţilor de tren’, Victor Socaciu, s-a alăturat Galeriei din Ceruri a Rapidului! Sincere condoleanţe familiei şi prietenilor”, a fost mesajul grupării FC Rapid postat pe pagina de Facebook.

Drum lin, Victor Socaciu! Doliu în lumea muzicii româneşti. Victor Socaciu, cunoscutul cântăreţ de muzică folk, a decedat astăzi, 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani. Artistul s-a stins din viaţă la Spitalul Carol Davila din Capitală unde era internat de aproape o lună.

Victor Socaciu a compus actualul imn al echipei FC Argeş. Clubul FC Argeş nu te va uita niciodată! Sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace”, se menţionează în mesajul clubului FC Argeş, pe pagina de Facebook.

Vasile Șeicaru nu-și revine din șoc după moartea lui Victor Socaciu

Vasile Șeicaru este în stare de șoc după ce a aflat că Victor Socaciu s-a stins din viață. Acesta și-a găsit cu greu cuvintele după moartea bunului său prieten și coleg. Deși a știut că acesta se confrunta cu grav probleme de sănătate, lui Vasile Șeicaru nu-i vine să creadă că Victor Socaciu nu mai este printre noi. „Nici nu realizez. Nici nu pot să vorbesc. Când o să mă adun, o să spun mai multe. Chiar nu am putere să vorbesc. Vreau să fiu lăsat în pace acum. Eu știu tot ce s-a întâmplat, cum a fost la spital. Tot. Nu pot realiza”, a declarat Vasile Șeicaru, pentru Fanatik.ro.

Alături de Victor Socaciu, Ștefan Hrușcă și Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru a făcut istorie în muzica folk autohtonă. Regretatul artist s-a confruntat cu mult probleme de sănătate în ultima perioadă, fiind internat trei săptămâni în spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: