Redactia.ro
Home » Monden » Ultimele informații despre starea lui Benone Sinulescu. Soția artistului rupe tăcerea: “Să mă înjure lumea pe mine… “

Ultimele informații despre starea lui Benone Sinulescu. Soția artistului rupe tăcerea: “Să mă înjure lumea pe mine… “

Iată ultimele informații despre starea lui Benone Sinulescu. Chiar soția artistului rupe tăcerea, la două luni de când interpretul a fost externat în urma unei perioade grele pentru îndrăgitul interpret popular.

Soția lui Benone Sinulescu a dat ultimele informații despre starea de sănătate a lui artistului, după perioada grea prin care acesta a trecut.

Ultimele informații despre starea lui Benone Sinulescu

În ciuda tuturor încercărilor prin care viața l-a trecut, Benone Sinulescu a demonstrat cu zâmbetul pe buze că este un om puternic. Cu câteva luni în urmă, artistul a fost găsit căzut în propria casă, iar de atunci a izbucnit un scandal uriaș legat de adevăratele probleme de sănătate ale îndrăgitului artist de muzică popular.

Soția lui Benone Sinulescu rupe tăcerea și vorbește, la circa două luni de când artistul a fost externat, despre starea de sănătate a acestuia.

“Vă asigur pe toţi, simpli fani ai soţului meu sau amici foarte apropiaţi, că starea de sănătate a lui Benone evoluează spre bine. Are poftă de mâncare, face kinoterapie acasă, iese în grădină la plimbare.

Consider că îşi recapătă puterile cu fiecare săptămână ce ne îndepărtează de perioada aceea în care a trebuit să meargă la spital.”, a declarat Elena Sinulescu, pentru Impact.ro.

Soția lui Benone Sinulescu: „M-a înnebunit cu Pavarotti”

Soția lui Nea Beni a ţinut să precizeze că în acest moment sănătatea artistului este pe primul loc. Artistul va ieși din nou în public abia după ce își va reveni complet, a mai menționat Elena Sinulescu.

“Mai bine să se spună despre mine că am făcut una sau alta sau că nu i-am permis să dea interviuri decât să nu-şi revină complet. Să mă injure lumea pe mine, dar el să se facă bine!

Nu e niciun fel de problemă! Vă pot asigura că ascultă muzică aproape toată ziua. Clasică, în primul rând, fiindcă are şi o pasiune spre asta.

Chiar dacă toată lumea îl ştie drept vedetă a muzicii populare. M-a înnebunit cu Luciano Pavarotti. Toată ziua ascultă Pavarotti şi fredonează muzica marelui tenor italian.”, a mai declarat Elena Sinulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini