Redactia.ro
Home » Știri » Ultimile imagini cu Papa Francisc înainte să fie internat la spital! Mesagerul lui Dumnezeu suferă de o infecție respiratorie 

Ultimile imagini cu Papa Francisc înainte să fie internat la spital! Mesagerul lui Dumnezeu suferă de o infecție respiratorie 

Ultimile imagini cu Papa Francisc înainte să fie internat la spital! Mesagerul lui Dumnezeu suferă de o infecție respiratorie 

Iată ultimile imagini cu Papa Francisc înainte să fie internat la spital! Mesagerul lui Dumnezeu suferă de o infecție respiratorie.

Ultimile imagini cu Papa Francisc înainte să fie internat la spital

Papa Francisc are o infecție respiratorie și va trebui să petreacă câteva zile în spitalul din Roma, anunță Vaticanul.

Papa Francisc are 86 de ani și în ultimul timp a avut dificultăți de respirație în ultimele zile. După câteva investigații se știe că acesta nu suferă de Covid-19,potrivit unui comunicat în care este pricizat și faptul că are nevoie de „câteva zile de terapie medicală adecvată în spital”.

„Papa Francisc este emoționat de numeroasele mesaje primite și își exprimă recunoștința pentru apropiere și rugăciune”, a adăugat comunicatul, potrivit BBC.

Personalul său cel mai apropiat, inclusiv securitatea va rămână peste noapte alături de el la Spitalul Gemelli, a declarat pentru BBC o persoană din cercul apropiat al acestuia.

Aceasta este cea mai aglomerată perioadă a anului pentru Papa Francisc, cu multe evenimente și slujbe programate înainte de weekendul de Paște. O slujbă de Duminica Floriilor este programată în acest weekend, iar săptămâna viitoare sunt programate sărbătorile din Săptămâna Sfântă și de Paște, unde acesta ar trebui să fie prezent.

Totodată, el este programat să viziteze Ungaria la sfârșitul lunii aprilie.

Rugăciuni pentru Papa Francisc

Miercuri dimineață, el a prezidat audiența generală săptămânală în Piața Sfântul Petru. El părea bine dispus, dar a fost văzut făcând o grimasă în timp ce era ajutat să urce în vehiculul său.

Vaticanul a declarat inițial că Papa a mers la spital pentru un control programat anterior, dar presa italiană a pus la îndoială această informație după ce un interviu televizat a fost anulat la scurt timp.

Reacționând la această veste, președintele Joe Biden a cerut oamenilor să facă o „rugăciune suplimentară” pentru recuperarea Papei. Biden, care este doar al doilea romano-catolic ales în fruntea SUA, l-a descris, de asemenea, pe Suveranul Pontif ca fiind „una dintre cele mai creștine figuri pe care le-am întâlnit vreodată”.

Oamenii din orașul natal al Papei, Buenos Aires, Argentina, și-au împărtășit sentimentele cu agenția de știri Reuters. Un bărbat, Daniel Saco, a declarat că suveranul pontif că „trebuie să poată continua”.

Papa Francisc are dureri de genunchi

În luna mai anul trecut Papa Francisc a trecut prin clipe grele în timpul unei slujbe în Slovacia, când Suveranul Pontif a destăinuit că nu poate saluta așa cum se cuvine pelerinii din cauza durerilor severe pe care le are la piciorul drept. S-a adresat mulțimii, recunoscând că îl doare foarte tare piciorul și le-a cerut credincioșilor să-i înțeleagă suferința.

Suveranul Pontif a adăugat că se alătură credincioșilor, dar le-a cerut să facă un efort și să urce ei scările pentru a-L salute din poziția în care poate să reziste durerilor de picior, mai exact de genunchi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: