Redactia.ro
Home » Știri » Ultimul interviu cu Petrică Mîțu Stoian! Mărturisiri emoționante despre copilărie: „Patru frați ne-am crescut unii pe alții”

Ultimul interviu cu Petrică Mîțu Stoian! Mărturisiri emoționante despre copilărie: „Patru frați ne-am crescut unii pe alții”

Petrică Mîțu Stoian a murit la doar 61 de ani, când nimeni nu se aștepta. Trecuse prin infecția cu Coronavirus, iar toți așteptau doar să își revină pe deplin și să urce din nou pe scenă. Acum au mai rămas în urmă doar muzica și vorbele sale pline de înțelepciune. Iată ce spunea artistul despre copilăria sa, în ultimul interviu acordat presei.

În ultima apariție la TV, Petrică Mîțu Stoian a vorbit despre copilăria sa. Așa se face că au ieșit la iveală mai multe detalii neștiute despre copilăria artistului.

Petrică Mîțu Stoian, mărturisiri emoționante despre copilărie

Petrică Mîțu Stoian a mărturisit, în ultimul său interviu, că era un copil cuminte, care nu le făcea deloc probleme părinților.
Mai mult, familia în care Petrică Mîțu Stoian s-a născut a fost una destul de modestă. Așa se face că a fost nevoie ca artistul să se implice în creșterea fraților săi, pentru a le ține locul părinților plecați la muncă.

„Nu, n-am fost un copil problematic pentru că fiind patru frați ne-am crescut unii pe alții și n-am fost o familie de oameni înstăriți. Am fost o familie de oameni modești.(…) Se vede rezultatul acum la fiecare dintre copii”, a declarat Petrică Mâțu Stoian, în ultimul interviu TV.

Petrică Mîțu Stoian a vorbit și despre începutul carierei sale. Îndrăgitul interpret popular și-a descoperit talentul încă de mic. Acesta fredona melodiile marilor interpreți de muzică de la acea vreme. Nu a bănuit nicio secundă că într-o zi va fi, la rândul său, unul dintre cei mai iubiți artiști populari din România.

„Eu cântam de mic, dar nu știam eu care este treaba. Mi-am dorit. Am terminat un liceu industrial în alt domeniu. Am lucrat în domeniul metalurgic”, a mai adăugat regretatul artist.

Petrică Mîțu Stoian a murit la doar 61 de ani

Petrică Mîțu Stoian a murit la doar 61 de ani, iar anunțul a îndoliat întreaga Românie. A fost unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică polulară, atât pentru vocea și melodiile sale, cât și pentru felul său de a fi, mereu cu zâmbetul pe chip.

A trecut prin infecția cu virusul SARS-CoV-2, deși ar fi fost vaccinat anti-COVID cu schema completă. A avut nevoie de terapie post-COVID pentru a se reface mai bine la o clinică privată din Caraș Severin. Efectuase prima ședință de terapie hiperbară, însă a început să tușească cu sânge. Astfel a ajuns la spital, însă din nefericire, medicii nu l-au mai putut salva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: