Redactia.ro
Home » Știri » Ultimul sms trimis de Cristian, înainte de se izbi frontal de un TIR pe E85: „Când vei citi acest mesaj,nu voi mai fi” / Gândul care-l măcina înainte de tragedie

Ultimul sms trimis de Cristian, înainte de se izbi frontal de un TIR pe E85: „Când vei citi acest mesaj,nu voi mai fi” / Gândul care-l măcina înainte de tragedie

Cristian, un director de școală din Tecuci, a murit la 37 de ani

Cristian avea doar 37 de ani și era directorul unei școli din Tecuci. Deși avea o viață în față, profesorul de geografie a ales să moară pe E85, considerat de autorități „drumul morții”, din cauza numeroaselor accidente care se petrec pe această șosea.

Bărbatul a murit strivit de TIR-uri pe E85

Bărbatul n-a putut să treacă peste divorț și se pare că ar fi decis să încheie socotelile cu viața. Nu înainte de a trimite un ultim mesaj. Acesta îi era adresat fostei sale soții, care i-a dăruit un fiu. După aceea, a appăsat pedala de accelerați și a intrat cu viteză într-un TIR care venea din sens opus, pe Drumul Morţii, E 85, la intersecţia Ciorani cu Pufești, în județul Vrancea.

Şi-a premeditat moartea, după cum arată ultimul mesaj pe care i l-a trimis fostei sale soţii şi mamei copilului său.

„Când vei citi acest mesaj…nu voi mai fi…vei afla că am făcut accident cu un TIR…Asta trebuie să ştie Ştefi de acum încolo…tati e un înger care îi va veghea de sus….Nu am putut trăi cu ideea că l-am abandonat la 3 ani şi ceva….nu m-am împăcat niciodată cu asta….ultimii 2 ani au fost groaznici ….fără prieteni, fără un loc unde să îl numesc acasă…fără o familie …da…Acea femeie m-a omorât cu adevărat …ţi-am lăsat toţi banii meransferaţi în cont 300 milioane am transferat pentru Ştefi…să nu ştie nimeni….atât mai am…să te desurci o perioadă cu Ştefi…nu am fost un tată bun pentru Ştefi în ultimii 2 ani…merita un om care să îi fie alături zi de zi…am pierdut multe momente când puteam fi lângă el…am fost de atâtea ori apăsat şi nervos când era cu mine…el voia doar să se joace şi eu nu eram în stare să îi ofer asta…ai grijă de puiul nostru…am încredere în Cosmin că va fi lângă voi…te iubesc Ştefi. Să faci rost de certificatul de deces şi să îi faci lui Ştefi pensie de urmaş”.

A divorțat pentru o colegă de catedră

De ceva vreme, Cristian avea o relație „furtunoasă” cu o colegă de catedră. Potrivit Radio Tecuci, idila a pornit când femeia iubită era căsătorită cu primarul unei comune din Galați iar Cristian cu o altă femeie, cei doi având fiecare câte un copil, scrie jurnaldevrancea.ro.

Pentru că se iubeau, cei doi au divorțat de parteneri și au hotărât să-și facă o viață împreună însă lucrurile nu au mers cum trebuie, s-au certat, ea a spus că ar vrea să se întoarcă la fostul bărbat iar el a amenințat cu sinuciderea. Cristian a scris un mesaj pe Facebook iar cunoscuții au alertat poliția.

Bărbatul încercase să se sinucidă în urmă cu puțină vreme!

Pentru șoferul de 37 de ani impactul a fost fatal. A rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii făcute armonică. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru Cristian. În urmă cu un an, bărbatul posta pe pagina sa de Facebook un mesaj de rămas bun pentru fiul său.

„Ștefi

Dragul meu băiat…te-am abandonat o dată pentru o femeie care nu a meritat și acum o fac definitiv pentru o lume fără suferință. …Nu am fost în stare să fiu un tată bun pentru tine…Mami o să aibă grijă de tine și tati o să te vegheze de sus de la îngeri pentru tot restul vieții….Te iubesc dragul meu băiat!!!”, era mesajul postat atunci de Cristian. Prietenii s-au îngrijorat și au dat alarma. Ulterior, profesorul s-a justificat că i-a fost spart contul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: