Redactia.ro
Home » Stil de viață » Uluitor! Ce i s-a întâmplat, în timpul unui zbor aerian, unui băiețel cu autism

Uluitor! Ce i s-a întâmplat, în timpul unui zbor aerian, unui băiețel cu autism

GALERIE FOTO (2)

Are doar patru ani și este un băiețel cu autism. Braysen este, însă, un copil liniștit, care le face părinților viața de zi cu zi mai senină. Zilele trecute, însă, aceștia au fost nevoiți să efectueze un zbor de lungă durată, care l-a făcut anxios pe micuțul Braysen.

Băiețel cu autism, tratat cu îngăduință de însoțitorii de zbor

La scurt timp de la ambarcare, băiețelul cu autism a făcut o criză, și a refuzat să fie imobilizat cu centura, așa cum prevede procedura. Din fericire, echipajul de zbor a dat dovadă de profesionalism și multă îngăduință, permițându-i acestuia să zboare cu avionul în maniera în care și-a dorit. Așa se face că, în primele minute de zbor, băiețelul a călătorit întins pe jos.

Ulterior, acesta a fost transferat către prima clasă și a interacționat cu toți cei din avion. „Era imposibil sa-l linistesc. Se lupta atat cu mine cat si cu tatal sau. Am vrut sa-l asezam pe scaunul sau si sa-i punem centura, dar a inceput sa loveasca si sa urle.”, a mărturisit mama copilului cu autism.

băiețel cu autism
Braysen, tratat ”regește” în avion

Biletul primit de mama băiețelului cu autism

Chiar înainte de a coborî din avion, însoțitoarea de zbor și-a luat la revedere de la băiețel și i-a dat mamei lui un bilet. Ce scria în el? „Nu lasa niciodată pe nimeni sa te faca sa te simti ca si cum ai fi un inconvenient sau o povara. El este o binecuvantare. Dumnezeu sa binecuvanteze rabdarea, dragostea, sprijinul si puterea ta. Continua sa fii o super femeie.”, a fost mesajul primit de la o altă călătoare.

Compania, atitudine pozitivă vizavi de întâmplare

Imediat după întâmplare, reprezentanții companiei aeriene i-au lăsat un mesaj acestui băiețel cu autism. „Cu siguranta Braysen si familia sa au avut un zbor minunat. Suntem bucurosi ca echipajul nostru a reusit sa-l faca o experienta placuta. Ne bucuram sa vedem ca avem la dispozitie pasageri atat de iubitori si de sprijin. De asemenea, asteptam cu nerabdare sa-l revedem cat mai curand pe Braysen!, au spus reprezentantii companiei.

Mama lui Braysen, mesaj de mulțumire

”Pentru prima data, oamenii au fost foarte intelegatori si de ajutor cu privire la autismul lui Braysen. Este foarte promitator, nu trebuie sa ne pese de ce cred ceilalti, deoarece exista oameni care au grija, care inteleg. Imi ofera o mare speranta pentru viitor,” a marturisit mama baietelului.

Citește și Externat de la Cardiologie, a murit pe scările spitalului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini