Redactia.ro
Home » Știri » Uluitor ce s-a găsit în casa unui pensionar. Au fost adunate în ultimii 20 de ani

Uluitor ce s-a găsit în casa unui pensionar. Au fost adunate în ultimii 20 de ani

GALERIE FOTO (3)

O reală comoară a fost găsită în casa unui pensionar. Bărbatul adunase acolo bunuri de valoare, în ultimii 20 de ani. Iată cazul uluitor!

Uluitor ce s-a găsit în casa unui pensionar. Au fost adunate în ultimii 20 de ani

Un bărbat din Italia, acum septuagenar, a adunat în casa lui tot felul de obiecte. Și nu nimicuri.

„Sute de mii de obiecte şi de pietre preţioase (…) extrem de valoroase” au fost descoperite la Bologna, nordul Italiei, în locuinţă, a precizat parchetul într-un comunicat.

De la diamante la ceasuri de lux, arme și uniforme antice, până la obiecte neobișnuite, cum ar fi fosilele neolitice și un dinte de mamut, argintărie, medalii, stilouri, monede, inele, camee, pietre preţioase, bijuterii, potrivit presei internaționale. Toate au fost adunate de către italian, în ultimii 20 de ani. Valoarea tuturor bunurilor ar fi estimată la șase milioane de euro.

Septuagenarul locuia în casă cu soția lui. Anchetatorii au reuşit să-l găsească pe individ luându-le urma intermediarilor care mergeau cu regularitate la locuinţa lui. Potrivit anchetei, pensionarul, care a lucrat în trecut pentru o firmă importantă, cumpăra marfa direct de la autorii jafurilor. N-ar fi făcut-o ca să o revândă, ci din pasiune pură de a colecta și acumula aceste obiecte.

Unele obiecte erau la vedere în casă, altele se aflau în ascunzișuri neobișnuite (borcane cu cremă de mâini, coșuri cu rufe murdare și așa mai departe).

Foto: captură video Ravennawebtv / Youtube
Foto: captură video Ravennawebtv / Youtube

Poliţia a publicat fotografii cu articolele furate de-a lungul timpului, pentru ca proprietarii să le identifice şi să se prezinte pentru a le fi restituite.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: