Redactia.ro
Home » Știri » Umilință cruntă pentru o tânără cu handicap care a fost alungată de pe o plajă din Vama Veche. Motivul este halucinant

Umilință cruntă pentru o tânără cu handicap care a fost alungată de pe o plajă din Vama Veche. Motivul este halucinant

vama-veche

O situație revoltătoare a avut loc pe o plajă din Vama Veche, unde o tânără cu handicap a fost alungată din cauza prezenței câinelui ei însoțitor. Incidentul a declanșat o serie de reacții negative în rândul internauților, care au comparat această experiență cu tratamentul mult mai binevoitor întâlnit în alte țări, precum Grecia.

Umilință trăită la Vama Veche de o tânără cu handicap

Tânăra, care depinde de cățelușa ei însoțitoare, Ari, pentru a se descurca în viața de zi cu zi, a relatat pe Facebook experiența umilitoare trăită în Vama Veche. Deși a încercat să le explice celor care au alungat-o de pe plajă că are un handicap și că nu poate fi fără câinele ei, argumentele sale au fost ignorate.

Anul trecut în Vama Veche am fost dată afară de pe plajă pentru că era Ari cu mine. Deși le-am arătat că sunt persoană cu handicap, că ea e câine însoțitor, bla bla. Anul asta în Grecia, administratorul plajei m-a certat dimineață că nu e fata cu noi. I-am spus că o aducem după prânz când pleacă lumea la masă, pentru că nu vrem să deranjăm, mai ales copiii. Răspunsul grecului: e plaja mea și dacă vreau dau afară pe toată lumea. Aduceți fata la plajă”, a scris femeia.

Incidentul din Vama Veche a provocat o amplă dezbatere pe rețelele de socializare

Internauții și-au exprimat indignarea față de tratamentul primit de tânără în România și au lăudat atitudinea deschisă și tolerantă întâlnită în alte țări.

„Anul trecut am fost cu Cane Corso in Thassos si nu am avut probleme nicaieri, nici la terase, chiar era vedeta seara la masă. În România mergem doar la Tuzla și nu am avut probleme, era multă lume cu căței”, a scris cineva.

„În Romania, am fost cu pisica mea (ea fiind în rucsac special ptr ea ) m-a dat afară din magazin (Auchan Coresi ) pe motiv ca nu avem voie cu animale, deși nu scria nicăieri. În Germania oamenii merg cu câinii lor în lesă prin mall. După 3 săptămâni de Germania m-am întors să îmi iau fata (pisica) în Germania. Azi, să avem un zbor plăcut și liniștit!”, a scris altcineva.

„În Grecia e altă mentalitate. Nu se compară. Pentru Emma va fi al optulea an când mergem cu ea în Grecia la mare și în marea majoritate a fost foarte bine primită. Există persoane și plaje care nu acceptă câini, dar e o minoritate…”, a fost altă replică.

„Și noi avem grijă să respectăm oamenii care nu suporta câinii. Eu îi înțeleg și atunci le ofer spațiu. Așa e normal”, a revenit autoarea postării inițiale.

Să știți că atunci când am fost în situații să deranjeze nu au fost român. Au fost chiar greci. Peste tot sunt oameni și oameni”, a spus alt internaut. „E foarte plăcut să faci baie în bale și păr de câine”, a fost alt punct de vedere.

„Dar în urina oamenilor nu vă deranjează să înțeleg? 95% fac în mare pentru ăa așa sunt învățați. Spor la bălăceală”, a fost o replică. „Prefer asta urinei si fecalelor de la oameni”, a întărit o tânără

„Cred că sunt oameni care au fobie de animale, în special câini. Trebuie înțeleși și ei că sunt veniți să se relaxeze, nu să stea într-o continuă panică. Trist, dar adevărat, a fost altă percepție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: