Redactia.ro
Home » Știri » Un adolescent s-a trezit din comă, după aproape an, dar nu-și amintește de pandemie, deși a fost infectat

Un adolescent s-a trezit din comă, după aproape an, dar nu-și amintește de pandemie, deși a fost infectat

Un caz impresionant are loc în UK. Un adolescent care a fost în comă timp de aproape un an, nu-și mai amintește de pandemie, dar nici faptul că a fost infectat de două ori cu coronavirus. Tânărul în vârstă de 19 ani încearcă, acum, să se recupereze.

Un adolescent s-a trezit din comă, după aproape un an, dar nu-și amintește de pandemie

Un adolescent s-a trezit din comă, după aproape un an, dar nu-și amintește de pandemie și nici de faptul că a fost infectat cu SARS-COV2, de două ori chiar. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 19 ani, din Marea Britanie, pe nume Joseph Flavill. Băiatul a fost lovit de o mașină, pe 1 martie 2020, înainte cu 3 săptămâni, de instaurarea primei stări de carantină din UK. Acum, Joseph încearcă să se recupereze cu ajutorul familiei, potrivit știrileprotv.ro

Joseph Flavill a fost dus pe 1 martie 2020, la Spitalul General Leicester, iar aici a stat jumătate de an în comă, înainte de a fi mutat la Adderley Green, un centru de recuperare și reabilitare neurologică din Stoke-on-Trent, în urmă cu patru luni. Șocant este faptul că, în timp ce a fost în comă, s-a infectat pentru prima oară cu Covid19, iar a doua oară după ce și-a revenit. Starea sa este acum din ce, în ce, mai bună. Familia sa îi este alături, chiar dacă este în continuare internat.

„La început avea ochii deschiși, dar nu răspundea la nimic, dar în ultimele săptămâni a făcut pași uimitori. Încearcă cu adevărat să-și revină. Face progrese foarte bune. Trebuie să încercăm să rămânem pozitivi”, a povestit mătușa lui.

Tânărul ține legătura cu familia prin intermediul rețelelor de socializare

Deși le este mai greu să comunice, din cauză că Joseph Flavill se află în continuare, în spital, rețelele de socializare îi ajută să păstreze legătura. Familia ține legătura cu adolescentul prin Face Time.

Între timp, în Marea Britanie a apărut o nouă tulpină a SARS-COV2, care este prezentă în peste 60 de țări, din lume, inclusiv în România. Noua tulpină a coronavirusului din Marea Britanie este mai severă decât prima tulpină a Covid19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: