Redactia.ro
Home » Știri » Un alt cutremur de peste 6 grade, la granița dintre Turcia și Siria! Ce se știe în momentul de față

Un alt cutremur de peste 6 grade, la granița dintre Turcia și Siria! Ce se știe în momentul de față

Un alt cutremur de peste 6 grade, la granița dintre Turcia și Siria! Ce se știe în momentul de față

Un alt cutremur de peste 6 grade pe scara Richter a avut loc în această seară la granița dintre Turcia și Siria, unde s-a produs cutremurul de 7,8 din urmă cu două săptămâni! Iată ce se știe în momentul de față!

Un alt cutremur de peste 6 grade pe scara Richter, la granița dintre Turcia și Siria! Ce se știe în momentul de față. Martor: „Am crezut că pământul se va despica sub picioarele mele”

Un cutremur cu magnitudinea 6,3 la o adâncime de doi km s-a produs luni seară în regiunea Hatay, la graniță dintre Turcia și Siria, a anunțat Centrul Seismologic European al Mediteranei (EMSC), citată de Reuters.

Cutremurul a avut 6,4 grade pe scara Richter, potrivit agenției de presă turcă Anadolu.

Muna Al Omar, un rezident, a spus că era într-un cort într-un parc din centrul orașului Antakya când a avut loc cutremurul.

„Am crezut că pământul se va despica sub picioarele mele”, a spus ea, plângând, ținându-și în brațe fiul în vârstă de doar șapte ani, a relatat Libertatea.

În clipa de față nu există informații oficiale despre clădiri avariate sau victime. Acest seism de astăzi vine la două săptămâni după cutremurul cu magnitudinea de 7,8 care a devastat Turcia şi Siria, făcând peste 47.000 de victime cel puțin. Cei mai mulți morți – peste 38.000 – sunt în Turcia. Bilanțul e în creștere, din păcate.

Cutremurul de 7,8 grade din dimineața zilei de 6 februarie 2023 a devenit cel mai mortal dezastru natural din Turcia de la dispariția Imperiului Otoman.

Turcia a suspendat operaţiunile de salvare în unele zone, iar guvernul Siriei a făcut acelaşi lucru în zonele pe care le controlează, a relatat Digi24.

Un alt cutremur de peste 6 grade, la granița dintre Turcia și Siria! Ce se știe în momentul de față
Sursa: Profimedia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: