Redactia.ro
Home » Monden » Un alt divorț a lovit în plin showbizul românesc! Vedeta TV a semnat actele în secret, după numai 3 ani

Un alt divorț a lovit în plin showbizul românesc! Vedeta TV a semnat actele în secret, după numai 3 ani

GALERIE FOTO (5)

Despărțirea neașteptată dintre Cristina Herea și Mihai Benga a devenit subiectul principal de discuție în media. Prezentatoarea de televiziune a făcut public faptul că ea și tatăl fiicei sale au semnat actele de divorț la notar, în luna februarie.

Ceea ce părea să fie o poveste de dragoste perfectă, care a început la un eveniment în 2020, la Palatul Parlamentului, s-a transformat acum într-un capitol încheiat al vieții lor. Cristina este cea care a făcut prima declarație despre acest eveniment trist.

Cristina Herea și Mihai Benga au divorțat în secret

Cristina Herea a făcut o declarație emoționantă cu privire la divorț, exprimându-și tristețea și dezamăgirea în privința acestei despărțiri. Cu toate acestea, ea a menționat că relația lor a ajuns într-un punct în care au simțit că este cel mai bine să meargă pe drumuri separate. Chiar dacă decizia a fost dificilă, au ales să păstreze respectul și considerația reciprocă.

Motivele exacte care au dus la divorț nu au fost dezvăluite public, deoarece Cristina și Mihai au decis să-și păstreze intimitatea și să protejeze fiica lor de speculații mediatice. Ambele părți au dorit să înțeleagă că, în ciuda acestei despărțiri, Ekaterina rămâne o prioritate și că vor face tot posibilul să-i ofere o creștere sănătoasă și fericită.

„Da, este adevărat, am divorțat oficial la notar în luna februarie a acestui an. Suntem doi oameni maturi și asumați, care au ales drumuri diferite. Nu a fost nimic senzațional. Pe de altă parte, da, eu și fostul meu soț vom continua să rămânem alături de fiica noastră și să îi veghem acesteia pașii prin viață, iar acest lucru este foarte important”, a declarat Cristina Herea pentru Cancan.

Cum s-au cunoscut Cristina și Mihai

Întâlnirea dintre Cristina și Mihai a avut loc într-un mod destul de neașteptat. La un eveniment special, Mihai a remarcat-o pe Cristina și a decis să discute cu ea. Chimia dintre ei a fost instantanee și au devenit inseparabili de atunci. Cu pași repezi, cei doi s-au căsătorit civil în iulie 2020, devenind soț și soție. Martorii care au susținut căsătoria au fost nimeni alții decât Remus Truică și soția sa, Diana, prieteni apropiați care au fost alături de ei pe tot parcursul acestei călătorii emoționante.

Emoțiile s-au amplificat în momentul în care Cristina și Mihai au devenit părinții unei adorabile fetițe pe nume Ekaterina, în luna noiembrie 2021. Noul rol de părinți i-a adus împreună și mai mult, construind legături puternice în familia lor. Totuși, parcursul lor a întâmpinat provocări neașteptate, iar acum, după trei ani de relație, se află într-un moment delicat al vieții lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: