Redactia.ro
Home » Știri » Un alt filmuleț cu George Buhnici devine viral. Cum a criticat o femeie „mai săracă decât el”, care mânca o merdenea

Un alt filmuleț cu George Buhnici devine viral. Cum a criticat o femeie „mai săracă decât el”, care mânca o merdenea

George Buhnici, ”poliția” femeilor care mănâncă inadecvat

Un alt filmuleț cu George Buhnici devine viral. Iată cum a criticat o femeie „mai săracă decât el”, care mânca o merdenea, deși era „cel puțin ușor supraponderală”.

Un alt filmuleț cu George Buhnici devine viral. Cum a criticat o femeie „mai săracă decât el”, care mânca o merdenea

George Buhnici și-a cerut „scuze doamnelor” după „scandalul vergeturilor”, dar un alt filmuleț cu el îl readuce în prim-plan. Internauții au început să îl „atace” din nou, mai ales care oricum nu au crezut în scuzele acestuia. Iată ce a spus Buhnici într-un podcast.

Trigger alert! Acum o să zică toți că sunt un nenorocit din ăla, că mă uitam de sus. Mă uitam de pe scara rulantă în jos.

Era o doamnă mai săracă decât mine, care se vedea clar că era într-o uniformă de femeie de serviciu, care își terminase tura și stătea liniștită, așa, cumva jenată, pe un colț, pe o bâncuță în mall, mâncând o merdenea. Așa, o femeie ușor supraponderală.

Ce simți când te uiți la o femeie care tocmai, săraca, a muncit, a ieșit din tură, este cel puțin ușor supraponderală și mănâncă o merdenea? (…) Eu am prostul obicei să mă uit la oameni și îmi imaginez chestii și mă gândesc.

Eu, ca unul care a slăbit și pot să privesc de sus de pe scara rulantă, mă gândeam: Bă, serios? Nu simți că e ceva în neregulă în viața ta? Ți s-a făcut fomiță și aveai nevoie de o gustărică și tot ce ai putut să faci a fost să bagi în tine niște făină cu ulei?”, a declarat George Buhnici în podcast.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: