Redactia.ro
Home » Homepage » Un anume tip de miere regenerează celulele hepatice. Lidia Fecioru: „E aur pentru ficat”

Un anume tip de miere regenerează celulele hepatice. Lidia Fecioru: „E aur pentru ficat”

Un anume tip de miere regenerează celulele hepatice. Lidia Fecioru: „E aur pentru ficat”

Un anume tip de miere regenerează celulele hepatice. Iată despre ce e vorba și ce spune Lidia Fecioru, celebra bioenergoterapeută care consideră acest remediu natural „aur” pentru ficat și pentru sănătate.

Un anume tip de miere regenerează celulele hepatice. Lidia Fecioru: „E aur pentru ficat”

Mierea de dovleac, căci despre ea e vorba, este bună pentru persoanele care au avut hepatită, dar și pentru regenerarea celulelor și nu numai, a spus bioenergoterapeuta Lidia Fecioru.

„Această miere de dovleac este bună pentru cei care au avut hepatită şi încă au virusul activ. Totodată, mierea de dovleac este bună şi pentru cei care au probleme cu fierea. Chiar şi pentru cei care au avut transfuzii”.

„Mierea de dovleac se obţine în felul următor: se curăţă bine, bine dovleacul şi se umple cu zahăr. Se lasă într-un vas mare, până când se înmoaie coaja. Coaja dovleacului trebuie să devină moale, moale. Nu se mestecă în dovleac, ci se răstoarnă când coaja e gata. E aur pentru ficat. Se poate lua cu lingura din interior cât vrem. Nu există o doză anume”.

Sursa: Lidia Fecioru / Antena 3 CNN

Un anume tip de miere regenerează celulele hepatice. Lidia Fecioru: „E aur pentru ficat”
Foto: Antena 3 CNN / Pexels

Băutura care vindecă mai multe afecțiuni, inclusiv eczemele, fibroamele și chisturile. Cum spune Lidia Fecioru să o preparăm

Lidia Fecioru a vorbit despre băutura care vindecă eczemele și luptă cu chisturile, și nu numai, la Antena 3 CNN. Iată cum se prepară.

„Vin sărbătorile şi vom curăţa nuci pentru a face prăjituri. Să nu aruncăm mijlocul din nucă, crucea din mijloc. Să o punem în sticle întunecate la culoare, ori borcane. Le punem întregi şi turnăm alcool de 75 de grade cât să le acopere şi le lăsăm la întuneric zece zile. Din când în când le putem agita puţin”, a mărturisit Lidia Fecioru.

„Din această băutură se beau câte 15 picături pe zi, de două ori, dimineaţa şi seara. Se pot pune într-un pahar cu lapte sau într-un pahar cu ceai. Ajută în fibroame, chisturi ovariene. Îl putem folosi inclusiv la reumatism şi alte forme de dureri de articulaţii. Doar ne facem frecţie. Ajută inclusiv la mastopatii la sâni şi eczeme. Vindecă ulcerul duodenal şi are multe beneficii. Are un aport de iod şi poate vindeca foarte bine tăieturi. Spirt există în comerţ sau putem să punem chiar şi alcool mai slab”, a mai adăugat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: