Redactia.ro
Home » Știri » Un avion cargo ucrainean s-a prăbușit în Grecia. Toate persoanele aflate la bord au murit

Un avion cargo ucrainean s-a prăbușit în Grecia. Toate persoanele aflate la bord au murit

Tragedie în Grecia, acolo unde un avion cargo ucrainean s-a prăbușit, sâmbătă seara. Opt persoane aflate la bord și-au pierdut viața. Nu s-a mai putut face nimic pentru ele. Foarte mulți oameni au văzut tragedia în care au murit opt oameni. Aceștia au filmat impactul și au distribuit imaginile în mediul online.

Opt persoane și-au pierdut viața

Avionul, un Antonov An-12, decolase sâmbătă pe zi, din oraşul sârb Nis şi se îndrepta spre capitala Iordaniei Amman. Conform News.ro, pilotul ar fi cerut permisiunea de a efectua o aterizare de urgenţă în Kavala, nord-estul Greciei, din cauza problemelor la motor. Avionul s-a prăbuşit în apropierea satului Paleochori, într-o zonă nelocuită la aproximativ 40 de kilometri de aeroport. Opt persoane erau la bord. Din păcate, niciuna dintre ele nu a supravieţuit accidentului.

Presa străină a scris despre faptul că avionul respectiv transporta arme şi/sau muniţie pentru Ucraina. S-a scris despre acest lucru, pentru că martorii au spus că au fost auzite mai multe explozii la scurt timp după accident.

Imaginile surprinse de martori

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini surprinse cu avionul ucrainean, care s-a prăbușit în Grecia. Oamenii, care au filmat și au văzut tragedia, au rămas de-a dreptul șocați să vadă cum avionul s-a prăbușit. Acesta a luat și foc în zbor, după cum se poate observa în imaginile de mai jos, devenite virale pe internet.

 

Sursă foto – Reuters

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: