Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un bărbat a apărut în rochie galbena la înmormântarea prietenului său. Toți s-au mirat când l-au văzut, dar explicația i-a lăsat fără cuvinte

Un bărbat a apărut în rochie galbena la înmormântarea prietenului său. Toți s-au mirat când l-au văzut, dar explicația i-a lăsat fără cuvinte

În lumea actuală, găsirea prietenilor adevărați pare o sarcină din ce în ce mai dificilă. Cu toate acestea, există povești care ne amintesc că adevărații prieteni sunt cei dispuși să facă pentru ceilalți cele mai nebunești și neobișnuite gesturi. Aceasta este povestea tragică și emoționantă a doi tineri, gata să-și îndeplinească un pact bizar în numele prieteniei lor de-o viață.

Într-o zi tristă în Afghanistan, soldatul Kevin Elliott și-a pierdut viața, iar lumea lui Barry Delaney, cel mai bun prieten al lui, s-a prăbușit. Într-o încercare de a-și onora prietenul plecat prematur, Barry a făcut ceva cu adevărat neobișnuit – s-a strecurat cu greu într-o rochie mulată, de culoare galbenă stridentă, și-a încălțat niște ciorapi roz, și-a turnat un pahar de votcă și l-a băut în memoria celui mai bun prieten al său. Era un pariu pe care l-au încheiat cu trei ani înainte de tragicul eveniment: dacă Kevin ar fi fost ucis în acțiune la război, Barry trebuia să apară la înmormântarea sa îmbrăcat într-o rochie cât mai provocatoare.

Această idee ciudată și neobișnuită i-a aparținut lui Kevin Elliott însuși. În momentul în care a aflat că va fi trimis într-o zonă de conflict atât de periculoasă, el s-a confruntat cu frica și incertitudinea, iar umorul a fost singurul lucru care i-a mai adus zâmbetul pe buze. Cu prietenii săi, a glumit despre propria sa înmormântare și a hotărât că dacă tot trebuie să fie un costum de înmormântare, atunci acesta trebuie să fie unul care să iasă în evidență, să fie provocator și să amuze.

În ziua înmormântării, Barry Delaney nu a atras nicio privire critică sau comentariu negativ cu privire la costumul său neobișnuit. Oaspeții care au fost martori la această scenă știau despre pactul ciudat încheiat între cei doi prieteni, iar în acel moment, totul a devenit clar. Barry a purtat cu demnitate rochia sa și și-a păstrat compoziția până la sfârșit.

Cu toate acestea, când a ajuns la mormântul prietenului său, Barry nu și-a mai putut stăpâni emoțiile. Cu lacrimi în ochi, s-a aplecat spre locul de veci al lui Kevin și l-a întrebat în tăcere dacă îi place culoarea rochiei. A fost un moment emoționant în care a realizat că prietenul său drag nu va mai putea răspunde niciodată.

Această poveste ne arată că adevărații prieteni sunt cei capabili să facă pentru celălalt cele mai nebunești și neobișnuite lucruri, chiar și în cele mai tragice momente. Pactul bizar încheiat între Kevin și Barry, plin de umor și loialitate, ne reamintește că prietenii adevărați sunt o comoară rară, mai valoroasă decât orice bogăție din lume. Putem doar să sperăm că, de undeva de dincolo de viață, Kevin a privit cu zâmbet rochia prietenului său și a râs cu poftă, știind că gestul lui Barry a fost o expresie a dragostei și respectului nemuritoare pentru prietenia lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: