Redactia.ro
Home » Stil de viață » Un bărbat a avut o aventură cu tatăl viitoarei soții. Povestea acestuia

Un bărbat a avut o aventură cu tatăl viitoarei soții. Povestea acestuia

Dilema unui barbat care a avut o aventura cu viitorul socru

Situație fără precedent pentru un bărbat care a mers acasă la noua lui iubită pentru a-i cunoaște părinții. Așezat la masă, acesta și-a dat seama că în urmă cu câțiva ani a avut o aventură cu… tatăl fetei. Tânărul, care mărturisește că nu mai este bisexual, nu știe dacă ar trebui să-i spună adevărul femeii pe care o iubește.

Bărbatul, urmărit de trecutul său tumultos

Se pare că tânărul a avut o perioadă în care a întreținut relații intime cu o mulțime de persoane, inclusiv cu bărbați. Deși a vrut ca acea perioadă să fie data uitării, trecutul l-a urmărit exact când a mers să-și cunoască viitorii socrii,

Bărbatul, care a decis să-și păstreze anonimatul a povestit pentru The Guardian că a trecut printr-o situație cel puțin ciudată și a cerut un sfat.

„În timpul cinei am realizat că m-am culcat cu tatăl noii mele iubite. Mi-a luat cam jumătate de oră să îmi dau seama. Mi se părea extrem de cunoscut (…). Voiam să o cer în căsătorie pe iubita mea, dar când ea și mama ei au plecat pentru câteva clipe în bucătărie, posibilul meu socru mi-a spus să mă despart de fiica lui. Ce ar trebui să fac? Să îl ignor, sau să îi povestesc iubitei mele despre acea perioadă din viața mea?”, a scris el.

Bărbatul, care a mărturisit că nu mai este bisexual, a primit sfaturi diverse de la internauți.

„Nu sunt sigură că ai putea avea vreodată un viitor confortabil cu prietena ta. Dacă îi spui adevărul s-ar putea să produci un dezastru. Probabil se va despărți de tine și în plus de asta, e posibil să creezi un conflict între prietena ta și tatăl ei și între bărbat și soția sa. Cred că mai bine ai renunța la relație fără să îi spui nimic. În felul ăsta eviți să provoci o mare suferință pentru ea și pentru familia ei”, îl sfătuiește Pamela Stephenson Connolly

Alt internaut l-a sfătuit să nu își ascundă trecutul.

Dacă o iubești cu adevărat, ar trebui să-i spui adevărul. (…) Cred că ar putea înțelege”, scrie Son Lamer.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: