Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un bărbat din Australia a făcut o descoperire uluitoare. Nu se aștepta la așa ceva

Un bărbat din Australia a făcut o descoperire uluitoare. Nu se aștepta la așa ceva

În timpul renovărilor, un bărbat din Australia a găsit în camera socrilor săi un obiect ce l-a uimit peste măsură. Josh Byrnes, 33, încercând să desprindă mocheta de pe podea, a găsit un bon fiscal care data de acum 42 de ani.

Socrii bărbatului locuiau în acea casă din 1978, dovadă că bonul găsit probabil fusese folosit pentru achiziționarea celor necesare pentru casă.

Prețul incredibil al produsului

Achiziția din 1978 a fost făcută la magazinul Woolworths, cu un total de $0000.91. Josh a fost uimit de ce a putut descoperi, a intrat pe pagina oficială de Facebook a celor de la Woolworths pentru a afla mai multe despre produsul cu pricina, lăsându-le chiar și un mesaj.

“Un membru al familiei noastre a vizitat magazinul în data de 16 noiembrie 1978, iar eu și soția mea, Liz, nu eram născuți în acea perioadă. Nu ne putem da seama ce produs a fost achiziționat la prețul de $0000.91. Aveți vreo idee?”, a scris australianul pe pagina de Facebook.

O multitudine de sortimente

Deși în ziua de azi nu prea se poate cumpăra mare lucru cu $0000.91, la vremea aceea lucrurile stăteau diferit. Un catalog Woolworths din 1978 arată că de aproximativ 60 de cenți se puteau cumpăra cafea, paste și iaurt. Un pui întreg costa $1.09, iar carnea tocată avea un preț de doar 89 de cenți.

Atât Josh, cât și reprezentanții Woolworths, au rămas impresionați de starea impecabilă în care se prezenta bonul, după mai bine de 40 de ani.

Rămâne totuși un mister

Din nefericire, Woolworths nu i-a putut dezvălui bărbatului achiziția misterioasă din 1978 din cauză că nu aveau un istoric de cumpărături pentru o perioadă atât de îndepărtată, însă, cu toate acestea, descoperirea a meritat din plin.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: