Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a furat o mașină dintr-un mall din Bucureşti şi a gonit pe DN1. Cum a fost oprit de polițiști după o cursă ca-n filme

Un bărbat a furat o mașină dintr-un mall din Bucureşti şi a gonit pe DN1. Cum a fost oprit de polițiști după o cursă ca-n filme

furat masina mall

Un individ care a comis furtul unei mașini dintr-un centru comercial din București a fost capturat duminică pe DN1, în urma unei intervenții a polițiștilor care au folosit focuri de armă pentru a opri autovehiculul implicat în urmărire. Iată detaliile despre cele petrecute!

Un bărbat a furat o mașină dintr-un mall din Bucureşti şi a gonit pe DN1

La data de 24 septembrie, în jurul orei 9:50 dimineața, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a primit o sesizare din partea Poliției Capitalei cu privire la o persoană suspectată de comiterea unei infracțiuni în apropierea unui centru comercial din București. Această persoană se deplasa către județul Prahova, pe DN1, la bordul unui autoturism care nu avea plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Polițiștii din Serviciul Rutier Ilfov au reacționat prompt și au identificat autovehiculul semnalat în zona localității Ciolpani. Conducătorul auto al mașinii în cauză a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale polițiștilor, continuându-și deplasarea către județul Prahova. Pentru a-l opri, polițiștii din Ilfov au inițiat o urmărire a autovehiculului și au folosit semnalele acustice și luminoase de pe autospeciala de poliție.

Cum a fost oprit de polițiști după o urmărire ca în filme

În timpul urmăririi, deoarece șoferul refuza categoric să oprească, polițiștii au fost nevoiți să recurgă la folosirea armamentului din dotare. Au tras focuri de armă în direcția verticală și apoi asupra pneurilor autoturismului implicat.

Ulterior, la un moment dat, presupusul infractor a decis să revină pe direcția București, iar polițiștii au reușit să îl intercepteze și să îl oprească în apropierea kilometrului 34 al drumului. Pentru a-l extrage pe bărbatul în cauză din autovehicul, polițiștii au fost nevoiți să spargă un geam lateral. Acest lucru a cauzat leziuni minore atât bărbatului suspect, cât și unuia dintre polițiști.

După efectuarea testelor pentru detectarea alcoolului sau a substanțelor psihoactive în organism, rezultatele au indicat absența acestor substanțe. Bărbatul în cauză a fost transferat autorităților de poliție din București pentru a continua ancheta.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: