Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a înjunghiat doi tineri la un cinema din Timișoara

Un bărbat a înjunghiat doi tineri la un cinema din Timișoara

Un bărbat a înjunghiat doi tineri la un cinema din Timișoara

A înjunghiat doi tineri la un cinema. Un bărbat a fost reținut, după ce luni seara a atacat cu un cuțit doi tineri în timpul unei proiecții la un cinematograf din Timișoara.

Un bărbat a înjunghiat doi tineri la un cinema din Timișoara

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost reținut, marți dimineață, după ce luni seara a înjunghiat doi tineri la un cinema din Timișoara. Potrivit IPJ Timișoara, un scandal a izbucnit între trei bărbați la un centru comercial de pe Calea Șagului din Timișoara.

Pe fondul unei neînțelegeri, între cei trei ar fi izbucnit un conflict spontan. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, cu un obiect ascuțit, i-a rănit pe ceilalți doi tineri, în vârstă de 19, respectiv 22 de ani, a transmis Poliția Timiș.

Conform unor surse judiciare, conflictul s-a produs în timpul unei proiecții la cinematograful din centrul comercial. Scandalul ar fi pornit după ce tinerii i-ar fi atras atenția bărbatului de 36 de ani că face gălăgie.

Victimele au fost rănite ușor

Cei doi tineri au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Unul dintre ei a fost rănit la palmă, iar celălalt la cot.

Marți dimineață, bărbatul de 36 de ani a fost reținut de autorități pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Citeste si:Cazul fetei dispărute din Cluj. Adolescenta și bărbatul suspectat că ar fi răpit-o au fost găsiți

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: