Redactia.ro
Home » Stil de viață » Un bărbat a lăsat 1.3000 de dolari bacșiș la restaurant. De ce a făcut un asemenea gest

Un bărbat a lăsat 1.3000 de dolari bacșiș la restaurant. De ce a făcut un asemenea gest

GALERIE FOTO (2) Un bărbat a lăsat 1.3000 de dolari bacșiș la restaurant. De ce a făcut un asemenea gest

Proprietarul unui restaurant din SUA a avut parte de surpriza vieții lui, după ce și-a redeschis afacerea în timpul pandemiei de coronavirus. Acesta a primit un bacșiș de 1.300 de dolari de la unul dintre clienții care i-au trecut pragul după o perioadă lungă de așteptare.

După ridicarea restricțiilor în ceea ce privește restaurantele, patronul unui astfel de local din Austin, Texas era extrem de fericit că poate să își redeschidă porțile afacerii clineților săi, după o perioadă îndelungată.

O zi memorabilă

David Fernandez nu ar fi uitat niciodată această zi, prima în care a putut să își primească clienții de la izbucnirea pandemiei în Statele Unite. Dar acest gest al unui client a făcut-o cu siguranță o zi memorabilă.

Un bărbat a venit alături de familia sa la restaurant și au comandat numai mâncăruri alese, care oricum ar fi costat mult. Ei au servit filet mignon, scoici, friptură la grătar și alte delicatese. Astfel că nota lor de plata era de 337 de dolari.

Atunci când au cerut nota și a venit chelnerul, clientul i-a spus clar că vrea să dubleze nota. Cum tânărul chelnar, pe nume Josh Pikoff, de numai 18 ani, nu mai auzise așa ceva în viața lor, și-a chemat șeful să îl lămurească.

De ce a lăsat bărbatul bacșișul

“A spus să îl taxez de două ori pentru tot. Atunci l-am întrebat dacă este sigur, iar el mi-a răspuns că da”, i-a transmis ospătarul patronului său. Atunci, cei doi au făcut așa cum a cerut clientul. După ce a primit bonul, el a mai adăugat 300 de dolari bacșiș pentru ospătar și alți 1.000 „pentru casă”.

“La început am fost șocat pentru că nu am înțeles de ce îmi dădea atât de mult bacșiș”, a spus Pikoff pentru CNN.

“Dar el a spus că a fost extrem de recunoscător că am deschis restaurantul și ne-am pus în pericol pentru a servi comunitatea”, a explicat chelnerul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: