Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a murit brusc la o nuntă din Mamaia. Se afla pe ringul de dans

Un bărbat a murit brusc la o nuntă din Mamaia. Se afla pe ringul de dans

Criminalul celor doi bătrâni de la Timișoara a dezvăluit totul! A recunoscut motivul care l-a determinat să îi ucidă

Un bărbat a murit brusc la o nuntă din Mamaia. Se afla pe ringul de dans. Iată detaliile!

Un bărbat a murit brusc la o nuntă din Mamaia

Un eveniment fericit s-a transformat într-o tragedie de neînchipuit în timpul unei nunți desfășurate în Mamaia, județul Constanța. Un bărbat în vârstă de 64 de ani și-a pierdut viața în mod neașteptat în timp ce se afla pe ringul de dans. Moartea sa subită a lăsat înmărmurite cele aproximativ 400 de persoane prezente la petrecere.

Tragedia s-a produs într-un weekend, la un restaurant din zona Mamaia, în timpul unei nunți care se afla în plină desfășurare. În momentul în care evenimentul abia începuse, iar primul fel de mâncare tocmai fusese servit, fratele socrului mic a căzut brusc la pământ. Cei prezenți la nuntă au reacționat prompt și au apelat numărul de urgență 112, sperând că intervenția rapidă a personalului medical ar putea salva viața bărbatului, potrivit focuspress.ro 

Bărbatul nu a mai fi putut salvat

În scurt timp, echipele medicale ale Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) au ajuns la fața locului, pregătite să ofere îngrijiri de urgență pacientului. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor susținute ale medicilor, bărbatul a fost declarat decedat, neputând fi salvat din prăpastia morții.

„La data de 2 iulie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unui restaurant din stațiunea Mamaia, a decedat o persoană. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 64 de ani.

Echipajul SMURD a declarat decesul acestuia. În urma examinării exterioare a cadavrului, nu au fost constatate urme vizibile de violență. Cadavrul a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ Constanţa, potrivit sursei citate. 

 

 

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: