Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a murit în Bihor, după ce a fost prins sub propria mașină! S-a răsturnat pe serpentine și a căzut 15 metri

Un bărbat a murit în Bihor, după ce a fost prins sub propria mașină! S-a răsturnat pe serpentine și a căzut 15 metri

GALERIE FOTO (3) Traficul in zona nu a fost afectat, iar polițiștii au deschis deja un dosar penal pentru a afla ce anume a dus la această tragedie.

Un bărbat a murit în Bihor, joi, după ce a fost prins sub propria mașină! S-a răsturnat pe serpentine și a căzut 15 metri. Iată detalii!

Un bărbat a murit în Bihor, după ce a fost prins sub propria mașină! S-a răsturnat pe serpentine și a căzut 15 metri

Într-o curbă la stânga, mașina condusă de bărbat a părăsit șoseaua, s-a răsturnat și a căzut circa 15 metri, undeva pe o porțiune cu serpentine din localitatea Ponoară, județul Bihor. El a rămas blocat sub autoturism. Echipajele de pompieri ale ISU Crișana au intervenit și l-au scos de acolo. Din păcate, fără viață.

Bărbat avea de 50 de ani și provenea din localitatea Ponoară, a relatat presa locală.

Foto: sursa foto: ISU Crișana
Foto: sursa foto: ISU Crișana – colaj foto

Traficul in zona nu a fost afectat, iar polițiștii au deschis deja un dosar penal pentru a afla ce anume a  dus la această tragedie.
Foto: ISU Crișana

„În jurul orei 13.50, un apelant al numărului unic 112 sesiza producerea unui accident rutier pe raza localității Ponoară, comuna Bratca, eveniment în urma căruia șoferul unui autoturism de teren a rămas blocat sub mașină”, a transmis lt. col. Camelia Roșca de la ISU Crișana, potrivit ebihoreanul.ro.

„Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei prinse sub autovehicul, predând-o echipajelor SMURD. Din nefericire, bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acestuia”, potrivit sursei.

Trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității, precum și elicopterul SMURD, au intervenit. Traficul in zona nu a fost afectat. Polițiștii au deschis deja un dosar penal pentru a afla ce anume a dus la această tragedie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: