Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a murit în timpul aterizării unui avion pe aeroportul din Timişoara. Autoritățile vor stabili cauza

Un bărbat a murit în timpul aterizării unui avion pe aeroportul din Timişoara. Autoritățile vor stabili cauza

Un bărbat a murit în timpul aterizării unui avion pe aeroportul din Timişoara. Autoritățile vor stabili cauza

Un bărbat a murit în timpul aterizării unui avion pe aeroportul din Timişoara. Autoritățile vor stabili cauza. Iată detaliile!

Un bărbat a murit în timpul aterizării unui avion pe aeroportul din Timişoara

Un pasager al cursei Wizz Air Valencia-Timişoara, în vârstă de 67 de ani, a suferit un stop cardio-respirator în timpul aterizării avionului pe aeroportul din Timișoara. Acestuia i s-a facut brusc rău în timpul aterizării avionului cu care se deplasa din Valencia spre Timișoara. Acestuia u-a fost acordat primul ajutor de către personalul de bord, însă a făcut infarct și nu a mai putut fi salvat.

Serviciul de urgenţă a fost sesizat, iar un echipaj SMURD a intervenit rapid la sosirea avionului pe Aeroportul Timişoara, însă în zadar deoarece, în ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, cercetarile fiind continuate in vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului„, au transmis reprezentantii Politiei Timis.

Autoritățile vor stabili cauza morții

Trupul neînsufleţit al bărbatului va fi preluat de medicii legişti, iar autoritățile au început cercetările pentru a stabili cu precizie cum a murit bărbatul, conform presei locale.

 

Sursa foto: stuff.co

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: