Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a primit, din greșeală, 286 de salarii în loc de unul singur. Ce mesaj i-a trimis angajatorului

Un bărbat a primit, din greșeală, 286 de salarii în loc de unul singur. Ce mesaj i-a trimis angajatorului

Un bărbat a primit, din greșeală, 286 de salarii în loc de unul singur.

Un bărbat a primit, din greșeală, 286 de salarii în loc de unul singur. Departamentul de resurse umane al celui mai mare producător de mezeluri din Chile, Consorcio Industrial de Alimentos, din Chile, i-a virat unui angajat peste 281 de milioane de pesos chilieni, din greșeală. Ce gest a făcut bărbatul care a devenit milionar peste noapte.

Un bărbat a primit, din greșeală, 286 de salarii în loc de unul singur. Ce mesaj i-a trimis angajatorului

Un bărbat din Chile a devenit milionar peste noapte. Departamentul de resurse umane al celui mai mare producătolr de mezeluri din Chile, Consorcio Industrial de Alimentos, din Chile, i-a trimis unui bărbat, angajat la firmă, 286 de salarii în loc de unul singur. Mai exact, bărbatul a trimis 281 de milioane de pesos chilieni. Când a mers la bancomat, angajatul respectiv a aflat că este milionar, iar fără să stea pe gânduri, el a retras întreaga suma de bani. La data de 30 mai, un asistent de birou al Cial l-a abordat pe un director adjunct și i-a spus despre eroarea de plată.

După verificarea plăților, conducerea firmei a confirmat că angajatul în cauză a primit 286 de salarii lunare în loc de unul, din greșeală, și l-a informat că trebuie să returneze banii pe care i-a primit în plus. Angajatul a spus că va merge la banca și va rezolva probleme, dar se pare că acest lucru nu s-a întâmplat. După ce departamentul financiar al Cial a observat că banca nu a rambursat suma, a încercat să-l contacteze din nou pe angajat, însă fără rezultat.

Ce s-a întâmplat cu angajatorul care a primit banii

Deși angajatul a spus că va returna banii, la sediul firmei a apărut un avocat care a transmis că greșeală nu îi aparține clientului său și că acesta nu va returna banii primiti. La data de 2 iunie, angajatul respectiv și-a transmis demisia prin intermediul unei firme de avocatură. Ulterior, bărbatul a plecat din localitate, iar ca să-și recupereze banii, compania Cial l-a dat în judecată pe fostul său angajat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: