Redactia.ro
Home » TV » Un bărbat a primit un an de închisoare din cauza Andreei Esca! Ce secret știa acesta

Un bărbat a primit un an de închisoare din cauza Andreei Esca! Ce secret știa acesta

Un bărbat a primit un an de închisoare din cauza Andreei Esca

Un bărbat din Suceava a fost condamnat la un an de închisoare din cauza prezentatoarei TV Andreea Esca. Se pare că acesta ar fi încercat să vândă cel mai mare secret al vedetei. 

Un bărbat a primit un an de închisoare din cauza Andreei Esca

Ciprian Ionuț Enciu este un fost angajat al unei bănci din Suceava. Se pare că acesta ar fi încercat să vândă informații confidențiale despre Andreea Esca mai multor ziare de scandal, pentru suma de 500 de euro. Publicațiile au refuzat informația și au anunțat procurorii DIICOT.

Enciu a fost condamnat la un an cu suspendare pentru sustragere neautorizată din sistemul informatic al băncii, iar pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, bărbatul a primit trei luni, de asemenea, cu suspendare. În plus, bărbatul trebuie să scoată din buzunar 11.000 de lei, 5.000 de lei, reprezentând amendă penală pentru divulgarea secretului profesional, iar 6.000 de lei au reprezentat cheltuielile de judecată.

Ciprian Ionuț Enciu era angajat chiar la banca unde Andreea Esca își primește banii și astfel a reușit să aibă acces la datele confindențiale despre salariul acesteia, scrie Monitorul de Suceava.

Potrivit sursei citate, reprezentanţii băncii s-au constituit parte civilă și au solicitat despăgubiri de 100.000 de euro, însă au renunțat la aceste pretenţii chiar în timpul procesului. Sentinţa nu a fost definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Tribunalul Suceava.

Ce a declarat Andreea Esca despre salariul ei

Încă de la început, atunci când Andreea Esca a devenit cea mai cunoscută prezentatoare TV, salariul ei a fost subiectul unor speculații. De mai bine de 20 de ani, celebra știristă prezintă știle la Pro TV, fiind și imaginea postului, astfel că salariul ei a intrat în randul legendelor urbane.

Aceasta a declarat de multe ori că nu va divulga salariul și că este strict confidențial. Consideră că este cel mai bine pentru toată lumea dacă suma încăsată de ea lunar nu se știe, mai ales că nu ar mai fi la fel de specială legenda daca s-ar afla cât primește ea pe lună.

“Viața nu are sens fără întrebarea aceasta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă. Ce pot să vă spun este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să îl am și bănuiesc că este și rentabil în economia business ului în care activez, astfel încât toată lumea să meargă bine. Nu am fost niciodată preocupată de bani, întotdeauna fac lucrurile cu plăcere și emoție. Nu sunt motivată de partea materială, eu aș putea trăi și cu puțini bani”, a declarat Andreea Esca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: