Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a vrut să golească dulapul soției decedate și a aflat că îl înșela. Ce a găsit soțul văduv

Un bărbat a vrut să golească dulapul soției decedate și a aflat că îl înșela. Ce a găsit soțul văduv

Cine a spus că nu cunoști un om nici într-o viață, nu a greșit. Chiar dacă împarți cu un om o casă, o mașină, amintiri și sentimente, nu poți avea niciodată garanția că îl cunoști întru totul. Acest lucru îl poate confirma un bărbat pe nume Sam Miller, care a trăit șocul vieții lui după decesul soției sale.

Sam Miller și soția lui au fost împreună timp de 15 ani. Au trăit o poveste frumoasă de dragoste, însă nu atât de frumoasă pe cât ar fi crezut el. Bărbatul lucra până noaptea târziu, iar partenera lui de viață nu avea nicio ocupație.

Povestea lor s-a încheiat brusc în momentul în care soția lui Sam Miller a decedat. La câteva luni după moartea acesteia, bărbatul a vrut să îi golească dulapul din dormitorul casei lor. În timp ce îi strângea lucrurile fostei soții, a descoperit un lucru la care nu se aștepta!

Soția lui Sam Miller vorbea cu amantul de pe alt telefon

Era ascuns bine și n-ar fi crezut niciodată că soția și partenera lui de viață ar fi fost capabilă de un astfel de lucru. Sam Miller a descoperit un telefon mobil, de pe care soția lui vorbea cu un alt bărbat. Se pare că aceasta avea o aventură cu un străin și s-a folosit de acel telefon pentru a putea comunica cu respectivul fără să fie prinsă de soț.

Miller a descoperit că cei doi schimbau zeci de mesaje. A găsit și istoricul convorbirilor lor. Unele apeluri aveau chiar și două ore durată. Toate aceste lucruri se întâmplau în timp ce Sam Miller muncea din greu pentru afacerea sa, iar soția era casnică.

„Nu mă lăsa niciodată să umblu prin lucrurile ei în dulap”, a scris el.

Bărbatul și-a spus povestea pe Imgur. El își dorește să afle cine este bărbatul cu care soția lui l-a înșelat, însă nu vrea să se răzbune. Sam vrea sa afle asta pentru a se putea liniști.

Conform unui studiu realizat de site-ul de aventuri extraconjugale Ashley Madison, 11% dintre cei care își înșală partenerii de viață folosesc un telefon secret, despre a cărui existență partenerii lor nu știu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: