Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat care cerșea a devenit „vedetă” pe internet, fără voia sa. Cum a reacționat când a fost claxonat

Un bărbat care cerșea a devenit „vedetă” pe internet, fără voia sa. Cum a reacționat când a fost claxonat

cersetor

Situație demnă de cascadorii râsului în trafic. Un cerșetor, care pretindea că este surdo-mut, pentru a beneficia de ajutorul participanților la trafic a fost deconsiprat de un șofer. Imaginile cu momentul în care cerșetorul este claxonat și reacționează precum un om cu auz perfect normal au fost publicate în mediul online și au ajuns virale.

Cerșetorul surdo-mut s-a vindecat pe loc când a auzit claxonul

Cerșetorul circula printre mașinile aflate la semafor având un panou din carton pe care scria că este surdo-mut și solicita ajutorul oamenilor. Unul dintre șoferi, mai sceptic din fire, a decis să facă un experiment, iar rezultatul obținut a fost făcut public. Concret, șoferul l-a claxonat pe ceșetor. Ce s-a petrecut apoi întrece orice imaginație.

@alexandramanta24 L-am prins iar 😂😂😂😂#fyp ♬ sunet original – Burlacu Alexandra

La auzul sunetului produs de claxon, bărbatul a uitat complet de boala pe care o avea și a întors capul spre locul din care provenise zgomotul. Astfel, el a fost deconspirat și a devenit, fără voie, vedetă pe internet, căci șoferul a distibuit imaginile în mediul online.

Un bărbat din Arad a îngrozit trecătorii

Cazul nu este unul singular. În vara acestui an, în Arad a avut loc un spectacol mai degrabă macabru al unui bărbat care încerca să facă bani prefăcându-se că era bolnav. El se deghizase în femeie și apelase la un truc vizual pentru a părea că are un braț recent amputat și o hemoragie puternică.

Martorii se grăbeau să-i acorde necesar, speriați fiind de imaginile șocante pe care le vedeau. Planul bizar al bărbatului a fost întrerupt de către oamenii legii care l-au arestat și l-au condus la secție. Se pare că el avea un portofoliu bogat de personaje pe care le interpreta pentru a obține bani sau alte servicii din partea trecătorilor. El le-a mărturisit polițiștilor că, în trecut, se deghizase și în călugăriță pentru a avea un plus de credibilitate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: