Redactia.ro
Home » Stil de viață » Un bărbat, de 84 de ani, a cheltuit 38,000 de lire sterline și 8 ani din viață încercând să-și evacueze propria fiică din apartamentul său

Un bărbat, de 84 de ani, a cheltuit 38,000 de lire sterline și 8 ani din viață încercând să-și evacueze propria fiică din apartamentul său

GALERIE FOTO (2) Peter Grundy

Peter Grundy a încercat toate metodele legale de a-și da afară fiica din apartamentul său, dar e de neclintit, în ciuda faptului că tatăl ei are nevoie de bani pentru a se muta într-un cămin de bătrâni.

Un tată pensionar și-a petrecut 8 ani din viață și 70,000$ (38,000 lire sterline) încercând să-și evacueze fiica din apartamentul său.
Dar Katrina, care are 49 de ani, nu se clintește din locul ei și nici nu plătește chiria, menționează Peter în A Current Affair.

Bărbatul a spus în emisiunea 9News Current Affairs, faptul că fiica lui, Katrina i-a transformat viața într-un iad.

Peter a spus: “Sunt sigur că mi-a luat picătura de tinerețe pe care o mai aveam în mine.”

Soția lui, Margaret, a murit recent, iar Peter vrea să se mute din casa lui de la țară, din Deniliquin, într-un cămin de bătrâni, unde să-și petreacă ultimii ani din viață. Nu este posesorul unei pensii și are nevoie de veniturile pe care le poate lua din vânzarea apartamentului său din Melbourne, pentru a se muta și plăti căminul de bătrâni.

Peter în emisiune
Peter în emisiune

Trebuie să plătească în avans pentru cazare, dar spune că fiica lui, Katrina a plasat un avertisment pe apartament fără ca el să știe, ceea ce îl împiedică să dea apartamentul spre vânzare.

El a spus în 9News: “Foarte deștept și mai ales în termeni legali, iar avocații au spus, că fiica lui este o persoană de care nu prea dai, are o capacitate enormă de a veni cu lucruri de care nu au mai auzit până acum.”

Un judecător a respins afirmația Katrinei, potrivit căreia părinții ei i-au oferit apartamenul acum opt ani.

Peter spune că a petrecut opt ani de zile, cheltuind 70,000$, încercând să rezolve problema prin orice mijloace legale, și a calculat și faptul că a pierdut aproape 200,000$ cu chiria și plățile pentru taxe și rate corporative.

Katrina pretinde că părinții eu i-au oferit proprietatea din Melbourne acum opt ani de zile, o fantezie distrusă de un judecător.

Avocatul, Justin Lawrence, din firma de avocatură Henderson and Ball, în cadrul emisiunii A Current Affair, a spus că Peter a încercat toate mecanismele legii oferite de statul Victoria din Australia.

Cu toate acestea, acțiunea fiicei rămâne, ceva ce avocații numesc, “o nedreptate”.

“Se pare că orice zi în plus petrecută de ea în apartament, e o zi nedreaptă pentru el.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: