Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat de 91 de ani a fost prins de autorități conducând o mașină fără asigurare, fără ITP și cu număr de înmatriculare fals

Un bărbat de 91 de ani a fost prins de autorități conducând o mașină fără asigurare, fără ITP și cu număr de înmatriculare fals

GALERIE FOTO (2) Un bărbat de 91 de ani a fost prins de autorități conducând o mașină fără asigurare

Un bărbat de 91 de ani a fost prins de autorități conducând o mașină fără asigurare, fără ITP și cu număr de înmatriculare fals. Un bătrân din Botoșani a fost prins conducând o mașină care avea multe ilegalități. De asemenea, bărbatul de 91 de ani nu avea nici permis de conducere.

Un bărbat de 91 de ani a fost prins de autorități conducând o mașină fără asigurare, fără ITP și cu număr de înmatriculare fals

Autoritățile din Botoșani au avut parte de o surpriză după ce au oprit un bătrân de 91 de ani care conducea o mașină care avea multe probleme. Bătrânul conducea un autoturism fără ITP, fără asigurare și care avea număr de înmatriculare fals. De asemenea, bărbatul de 91 de ani nu avea permis de conducere. Bâtrânul, din comuna Ibănești, nu avea carner de conducere pentru nicio categorie. “Polițiștii Biroului Rutier Dorohoi continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ.

Bătrânul a fost oprit de polițiștii rutieri din Botoșani în timp ce se deplasa, pe drumul național DN 29 A, în afara municipiului Dorohoi, cu un autoturism fără inspecție tehnică periodică și fără a deține asigurare obligatorie a vehiculului. Polițiștii Biroului Rutier Dorohi continua cercetările pentru infracțiunile de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Un șofer de 78 de ani a ucis trei oameni și a rănit alți trei

Trei persoane au murit și alte trei au fost rănite în urma unui accident rutier produs, miercuri, pe drumul european 85, între localitățile Răcăciuni și Cleja. Accidentul rutier a fost produs de un șofer în vârstăde 78 de ani, din comuna băcăuana Răcăciuni. Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău a declarat că acesta se deplasa în direcția Bacău spre București, iar într-o curbă la dreapta, în afara localității a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie de 48 de ani, din județul Neamț. „Ulterior, s-a răsturnat şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 ani, din judeţul Iaşi, iar din impactul cu acest autoturism a fost acroşat şi un alt autovehicul condus de un tânăr de 22 ani, din comuna Răcăciuni”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, citat de Agerpres.

În urma impactului, bărbatul de 78 de ani, cel care a provocat accidentul și doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani, din Iași, au ddecedat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: